avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
analize si investigatii mai amanuntite??:-/
ia in calcul si vreo boala a copilariei :-/ nu stiu, rujeola...te-ai uitat pe corpul copilului??:-/
sa nu-mi zici ceva, ca nu ma pricep, dar te intreb....
rexone a scris:

1.a,,c
2.b

=D>
rexone a scris:

ia in calcul si vreo boala a copilariei :-/ nu stiu, rujeola...te-ai uitat pe corpul copilului??:-/

am analizat-o, am pipait-o...dar nu are nimic.
la urgente mi-au zis ca are un inceput de rosu in gat...
:((
Scarlet24 a scris:

rexone a scris:

ei, si pe voi va mananca pielea....sa vedeti ce fac.....mai mult decat atat :happy:, nu le-as fi raspuns; si aia sa zica mersi daca i-as fi bagat in seama! nu m-am gandit pana acu': un birou cu obiectul meu de activitate la butic, in colt....:tooth:
Am citit si eu mesajul.......credeti-ma ca m-a scos din sariteX-(
lasati nebunul in pace!!! el striga ca ceilalti sunt pe contrasens si ca decat el merge pe unde trebuie :tooth:
acum ce-o sa faceti??? va enervati de cate ori vedeti cate unul ce cultiva pesti in gradina din fata casei????
blacky78 a scris:

rexone a scris:

am analizat-o, am pipait-o...dar nu are nimic.
la urgente mi-au zis ca are un inceput de rosu in gat...
:((
vezi la incheieturi (am zis bine??) daca are vreun inceput de roseata, bubite etc.

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)