avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
blacky78 a scris:

am reusit totusi sa termin mare "mica reforma" pe procedura penala si penal
am cateva nelamuri, dar va astept si pe voi sa o cititi...

Buna dimineata.
Scuze de lipsa dar ma lupt in continuare cu penalul care credeam ca il stiu destul de bine. Spre surprinderea mea am lasat multe chichite neacoperite pt examenul care a trecut pe aceasta materie. De asemenea am decalat programul pe care il facusem initial pt a aprofunda cat mai bine penalul.
Apropo de penal, daca aveti cunostinte la parchete/judecatorii, au venit cateva precizari importante si utile privind modificarile aduse de Lg 202 pe parte de penal si procedura penala semnate de Udrica (sunt in jur de 50 de pagini si poarta sigla INM pe ele).
Blacky si ceilalti va indrum sa faceti rost de acest material. E super util si intelegi ce limba vorbeste.
Pe parte de civil si procedura civila nu a aparut nimic momentan dar am primit promisiuni ca le voi primi de indata ce apar notele explicative si pe aceasta materie.
Ma retrag la caffa si studiu. O zi cat mai frumoasa va doresc. :coffee:
Am uitat sa precizez ca o parte din infractiuni care sunt legate de noul articol 74 indice 1 se completeaza foarte bine cu materialul recomandat.
De asemenea face referiri si la modificarea lui 18 indice 1 si 184 cu noul sau alineat 6.
Eu cred ca voi iesi la o cafea in oras, ca imi era dor...Clujul e nins ca in povesti, vreau sa ma bucur de atmosfera si de anticiparea Craciunului!
wolfman a scris:

blacky78 a scris:

am reusit totusi sa termin mare "mica reforma" pe procedura penala si penal
am cateva nelamuri, dar va astept si pe voi sa o cititi...

Buna dimineata.
Scuze de lipsa dar ma lupt in continuare cu penalul care credeam ca il stiu destul de bine. Spre surprinderea mea am lasat multe chichite neacoperite pt examenul care a trecut pe aceasta materie. De asemenea am decalat programul pe care il facusem initial pt a aprofunda cat mai bine penalul.
Apropo de penal, daca aveti cunostinte la parchete/judecatorii, au venit cateva precizari importante si utile privind modificarile aduse de Lg 202 pe parte de penal si procedura penala semnate de Udrica (sunt in jur de 50 de pagini si poarta sigla INM pe ele).
Blacky si ceilalti va indrum sa faceti rost de acest material. E super util si intelegi ce limba vorbeste.
Pe parte de civil si procedura civila nu a aparut nimic momentan dar am primit promisiuni ca le voi primi de indata ce apar notele explicative si pe aceasta materie.
Ma retrag la caffa si studiu. O zi cat mai frumoasa va doresc. :coffee:

da. am citit recomandarile si le-am trimis si la cei la care am avut mail-ul...
dar pe mine nu m-a lamurit dl. Udrica
Manualul de Metodologie pentru o abordare unitară în soluţionarea cauzelor

[ link extern ]

nu am apucat inca sa citesc, dar cred ca ne intereseaza cap. VI Obs privind unele particularitati in cauzele penale
si cap VAspecte de procedura civila.

daca ma lasa Timi, poate le citesc azi...#-o

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)