avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
da, intram din nou in chestia cu opiniile din practica instantelor X-(
ma innebunesc astea X-(X-(X-(
gandeste-te ca muuulteee dosare cu mosteniri am vazut, si muultee hotarari...dar trebuie sa fac din nou asa X-(
intrebarile din reale privesc asemanari/deosebiri posesie de buna-cred./uzucapiune 10-20 ani...
mai pune cate o grila din posesie....
Knock-Knock!Ce mai faceti? Ma mai primiti?
Am lipsit o vreme , dar a fost motivat! Si voi mi-ati lipsit ! Am facut niste investigatii medicale, acum lucrurile s-au limpezit , si revin cu bucurie in grup!
vaz ca sunt in urma rau .... dar ... important sa fim sanatosi, in primul rand copii nostri ... astazi am aflat ca pustiul meu are aureus in nasuc ... telefoane, programari, mai trebuie sa ne vada si un medic pentru sold ... si pana in februarie nu prea avem sanse ... am fost in 220!
Sper sa se termine aici cu toata nebunia asta si sa ne intram in ritm. Sarbatorile se apropie, afara niiinge ... auz cum ma striga un mosneag ... o fi Santa? .. neh, e Voineag:) ... Va pup!
blaze a scris:

Knock-Knock!Ce mai faceti? Ma mai primiti?
Am lipsit o vreme , dar a fost motivat! Si voi mi-ati lipsit ! Am facut niste investigatii medicale, acum lucrurile s-au limpezit , si revin cu bucurie in grup!

Da nici nu se pune problema sa nu te reprimim ... analizele au iesit bine? sanatatea e primordiala in batalia noastra .. asa ca ma rog Domnului sa aiba grija de noi ... ai reinceput sa citesti? eu si rexone am inceput cu civilul, toto si wolf cu penalul blacky cu mica reforma ... ai parteneri cu orice ai incepe

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)