avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
iar am inceput ziua cu o sedinta .... doamne ce imi mai plac :O cafeau acu reusesc sa mi-o beau ... azi incep realele, chit ca exact ca wolfman si eu am descoperit pe partea generala din civil multe chichite (note de subsol) peste care am trecut prea usor ... plus ca am clasificari pe care vorba cuiva trebuie sa le tot scriu ca sa fiu sigura ca le stiu ... va tzuk ...
mamaa!Ce m-a enervat unul pe celalalt topicX-(
nu-i mai suport pe astia cu INM-ul...zici ca sunt buricul pamantului....
...se bat atat cu pumnul in piept , dar eu cunosc o gramada care au stat si 2 ani acasa cu nasul in carti, iar mamaica le servea mancarica la bot...sa nu cumva sa se surmeneze...
...cand vad ce oameni au intrat in sistem...imi vine sa ma razgandesc....X-(
si tipul ala e bihorean :( ... lipsa calitatii umane asta am constatat la multi din cei care au promovat examenul (la INM sau direct pe post) ... iar aspectul acesta se va accentua odata cu intrarea in sistem... pacat ...
... sa nu cumva sa te gandesti sa renunti... daca vom reusi sa ajungem acolo cat mai multi, care inainte de toate suntem oameni, poate vom reusi sa ducem cu noi speranta ca nu e totul pierdut.
blacky78 a scris:

mamaa!Ce m-a enervat unul pe celalalt topicX-(
nu-i mai suport pe astia cu INM-ul...zici ca sunt buricul pamantului....
...se bat atat cu pumnul in piept , dar eu cunosc o gramada care au stat si 2 ani acasa cu nasul in carti, iar mamaica le servea mancarica la bot...sa nu cumva sa se surmeneze...
...cand vad ce oameni au intrat in sistem...imi vine sa ma razgandesc....X-(

Sunt genul de indivizi care nu merita bagati in seama nici macar cat negru sub unghie pt ca daca este sa luam situatia in concreto, la nivel de practica fara suparare dar cele mai mari surprize pe solutiile primite in dosarele mele au fost din partea celor veniti de la INM nu a celor intrati direct pe post. Nu sunt ipocrit sa nu recunosc ca doi ani in plus de studiu nu ajuta si nu iti priesc insa de aici pana la a te c....ca atata pe tine ca au avut de invatat mult si au dat examene grele, asta nu justifica o astfel de atitudine.
Concluzionand: Nu merita bagati in seama, pt ca majoritatea dintre ei nu inteleg ce inseamna sa ai familie sa mergi la job si sa mai si inveti pe deasupra. E usor cand ai doar un singur scop si anume acela de a invata pt inm si examenele de acolo, fara sa iti pese de familie si alte griji.
ei, si pe voi va mananca pielea....sa vedeti ce fac.....mai mult decat atat :happy:, nu le-as fi raspuns; si aia sa zica mersi daca i-as fi bagat in seama! nu m-am gandit pana acu': un birou cu obiectul meu de activitate la butic, in colt....:tooth:

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)