avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
Da, slava Domnului, a fost bine...abia azi am finalizat , incerc sa revin , sa recuperez, cred ca voi relua civilul general de unde l-am lasat in urma cu vreo saptamana...nici forumul nu l-am urmarit deloc, ca nu ma puteam concentra , sunt noutati semnificative? Adica CSM, calendar , zvonuri, ceva de stiut?
Cred ca ati luat-o mult inainte, dar incerc sa va prind din urma...
Oricum , ma bucur mult sa revin, si chiar mi-e dor sa ma inviorez putin...
blaze a scris:

Da, slava Domnului, a fost bine...abia azi am finalizat , incerc sa revin , sa recuperez, cred ca voi relua civilul general de unde l-am lasat in urma cu vreo saptamana...nici forumul nu l-am urmarit deloc, ca nu ma puteam concentra , sunt noutati semnificative? Adica CSM, calendar , zvonuri, ceva de stiut?
Cred ca ati luat-o mult inainte, dar incerc sa va prind din urma...
Oricum , ma bucur mult sa revin, si chiar mi-e dor sa ma inviorez putin...

stai linistita...suntem unii#-o care nu s-au apucat de invatat/repetat.:((
La mine...cand zic ca ma apuc ...se intampla ceva neprevazut...de ex. azinoapte la ora 5 eram la urgente cu Timi...un inceput de rosu in gat care a debutat cu frisoane si ne-am cam speriat ca nu stiam de la ce ar putea fi.

asa ca ...#-o#-o
am reusit totusi sa termin mare "mica reforma" pe procedura penala si penal
am cateva nelamuri, dar va astept si pe voi sa o cititi...

azi voi citi povesti, ma voi uita la desene cu Barbie...si procedura penala...probabil cand se va culca TIMI
Astea cu copiii la medic noaptea mi le amintesc bine inca, ale mele nici acum nu sunt prea mari, dar a trecut de faza aia in care copilul nu stie ce-l doare.Observasem chiar o regula, faceau febra mare noaptea tarziu sau vineri seara, cand nu mai gasesti doctori decat la urgenta, si cei de acolo te sperie, si te intreaba de ce ai venit asa tarziu, si copilul tipa, ca are febra si e speriat de necunoscuti, e ceva de cosmar...mi se face piele de gaina cand imi amintesc! Si , de obicei, a doua zi , copilul e ca nou...
Probabil ca ti-a dat un tratament riguros, si acum iar nu poti s-o duci la bunici...
buna dimineata,
cat ma bucur ca ne strangem! aveti grija de voi, si mai ales de puisori, ca acum cu gerul si ninsoarea.....
spor la treaba tuturor! si, bineinteles :coffee:

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)