avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
gofy a scris:

am auzit un zvon- dar luati-o sub beneficiu de inventar- ca s-ar da totusi examen in martie chiar daca nu s-a anuntat in calendarul de examene
Nici nu mai stiu ce sa cred, zvonuri sunt destule iar sursa mea nu e ff sigura
Am auzit si eu zvonul acesta dar sincer......in conditiile de astazi nu mai cred absolut nimic:((
daxia0022 a scris:

Buna dimineata dragilor ... la mine cheful de studiu s-a diminuat considerabil :stunned: dar probabil era de asteptat in conditiile date ...plus ca sunt intr-o mare dilema: sa incep sa-mi caut job nou mai bine platit (pt ca financiar avem probleme foarte mari) sau sa mai trag un an aici - in ideea ca am liniste, e mai lejer si ma pot concentra pe studiu? - probabil voi opta pt a doua varianta si vom mai trage un an ...
Dezamagirea e fantastica oricat de mult as incerca sa ma imbarbatez:( dar asta e trebuie sa ma obisnuiesc cu ideea si sa continuu ... un an e mult ... foarte mult si e greu sa mentii un ritm alert atata timp ...pe de alta parte repetitia e mama invataturii ... numa de ar ramane aceeasi materie
Mie mi-a fost greu sa astept din martie pana in noiembrie....Daramite acum sa astept pana in noiembrie.....aproape 1 an........
Totusi, inca citesc Codul de Porcedra Civila. Poate e o prostie, dar mai am sperante ca totusi se va organiza
Si totusi parca era ciuda dupa ce in ianuarie se organizeaza examen la INM, in martie iar magistratura
daxia0022 a scris:

.... la mine cheful de studiu s-a diminuat considerabil......
.... e greu sa mentii un ritm alert atata timp ...pe de alta parte repetitia e mama invataturii ... numa de ar ramane aceeasi materie....

Cred ca incertitudinea privind legislatia a diminuat tuturor celor hotarati sa sustina acest examen cheful de studiu, dar suntem uniti aici si cred ca asta conteaza enorm. Fiecare informatie pe care o culege fiecare si o aduce la cunostinta celorlalti e un pas inainte pentru toti.
Si pe mine ma ingrijoreaza durata mare de timp pentru ca sincer e nevoie si de pauze, altfel ajungi sa clachezi. Timpul trebuie structurat foarte bine, dar asta nu trebuie sa va spun eu ca stiti si voi foarte bine.
Dexia gandeste ca esti in focuri acum cu materia inca destul de proaspata, iar din proprie experienta am constatat ca o pauza de 2 luni jumatate si apoi un hei-rup de 3 luni pana la examen nu a dat roade. Parerea mea fara sa ma intelegi gresit dar banuiesc ca ti-ai dat seama ce am vrut sa zic.

A aparut cartea lui Udrica pe procedura penala si nus daca sa o mai iau :hm:
[ link extern ]
wolfman a scris:

daxia0022 a scris:

.... la mine cheful de studiu s-a diminuat considerabil......
.... e greu sa mentii un ritm alert atata timp ...pe de alta parte repetitia e mama invataturii ... numa de ar ramane aceeasi materie....

Cred ca incertitudinea privind legislatia a diminuat tuturor celor hotarati sa sustina acest examen cheful de studiu, dar suntem uniti aici si cred ca asta conteaza enorm. Fiecare informatie pe care o culege fiecare si o aduce la cunostinta celorlalti e un pas inainte pentru toti.
Si pe mine ma ingrijoreaza durata mare de timp pentru ca sincer e nevoie si de pauze, altfel ajungi sa clachezi. Timpul trebuie structurat foarte bine, dar asta nu trebuie sa va spun eu ca stiti si voi foarte bine.
Dexia gandeste ca esti in focuri acum cu materia inca destul de proaspata, iar din proprie experienta am constatat ca o pauza de 2 luni jumatate si apoi un hei-rup de 3 luni pana la examen nu a dat roade. Parerea mea fara sa ma intelegi gresit dar banuiesc ca ti-ai dat seama ce am vrut sa zic.

A aparut cartea lui Udrica pe procedura penala si nus daca sa o mai iau :hm:
[ link extern ]
Eu am comandat-o demult, pe vreamea cand era in curs de aparitie, cu precomanda...asa ca va trebui sa o iau......

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)