pt. Daxia: La multi ani, pt. ziua de nastere!!! multa sanatate, si tot ce-ti doresti sa se implineasca!!!!
Draga mea multumesc mult pentru urari, de ziua Mirunei mi-am amintit ce inseamna sa te bucuri si sa apreciezi momentele acestea unice... mai e un pic si inca un an a trecut peste noi... la cumpana dintre ani intotdeauna imi vine sa fredonez Compact
" a mai trecut un an prin noi,
a fost si soare au fost si ploi
dar important este c-ai fost cu mine..."
Anul acesta a fost unul cu ploi mai multe decat cu soare dar am realizat si lucruri imporatante si printre ele sunteti si voi si redescoperirea pasiunii pentru drept si nu e putin lucru dupa mine ... am descoperit ceea ce vreau sa fac si mi-am trasat linia in cariera ... si sa stiti ca a fost ca si cand mi s-a ridicat o piatra de pe inima.
Va pup pe toti si va doresc sarbatori fericite alaturi de cei dragi. carmen :hugall:
Buna , buna.
V-a adus mosu' daruri?
Uite ca a trecut si Craciunul, mai ales pt cei care maine merg la serviciu....
Important e ca a fost frumos.
Pentru mine Craciunul e cea mai de suflet, mai calda, mai frumoasa sarbatoare....
E cel mai bun prilej de a face daruri celor dragi, de a fi cu ei.....de a fi mai bun, mai intelegator, mai conciliant.....e parca ziua in care reusesc sa ma impac cu mine insami....
Si da, Daxia, se apropie finalul anului, si avem tendinta de a face bilantul anului ce se incheie....
Pentru mine a fost un an relativ dificil, mai ales dpdv financiar ( unii dintre voi cred ca ma inteleg foarte bine :D ); am trecut si prin cateva episoade ( inevitabile) mai nasoale in ceea ce priveste sanatatea ( din fericire, nu f grave), am avut suisuri/coborasuri si in ceea ce priveste " situatia relationarii cu ceilalti" ( atat in familie, cat si cu prietenii/colegii - uneori sunt fff dificila si fffff incapatanata ); marea majoritate dintre voi stie si de episodul pierderii lui Cheerio, pisicuta mea " studioasa"......
Si............... bineinteles, am reusit sa pic doua examene in magistratura, unul dintre ele, chiar cu " brio" :D
Important este sa fim sanatosi .... ma rog mereu bunului Dumnezeu sa ne dea sanatate;ma rog de asemenea LUI, sa ne dea minte sa gasim drumul cel bun, sa nu ratacim pierduti....; si cred ca, noi, cei de aici, am reusit sa ne dam seama CE VREM de fapt...si asta mie, cel putin, imi da o stare de liniste, de calm....
Eu voi continua sa merg pe drumul ales, oricat ar fi de greu....
Si de asemenea, voi continua sa- mi " tin aproape" familia- am inteles, pentru a nu stiu cata oara, ca adevarata forta ti-o dai cei dragi, cei de langa tine....( chiar daca, uneori, simt ca ma lasa nervii :D - DAR ii iubesc din suflet pe toti ai mei)
Si puterea, ti-o mai dau si prietenii, oamenii buni pe care Dumnezeu ti i-a scos in cale- iar voi, sunteti printre ei!
Pana la urma, daca stim ce vrem, daca avem un vis si incercam sa-l implinim, suntem multumiti/impacati; citeam undeva ca, in fond, fericirea este simpla- dificil este sa fii simplu :) - copiii sunt fericiti ( il vedeam si pe pustiulica al meu acum, de Craciun, ii radeau si ochisorii), pentru ca la ei, totul e mai simplu.....
M-am gandit sa (re)invat si asta.....
As vrea sa pot sa nu-mi mai complic viata cu lucruri care, pe fond, sunt lipsite de sens, de esenta, de valoare....
Pana una-alta, astept sa revina iarna, sa am zapada, sa patinez, sa ma dau cu saniuta, sa rad............
buna dimineata, la multi ani stefaniilor si stefanilor!
a trecut Craciunul....mai sunt cateva zile pana la Anul Nou...
bineinteles ca toti facem un bilant: ce-am facut, ce n-am facut....ce vom face, ce nu vom face....:D