avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
rexone a scris:

pt. Daxia: La multi ani, pt. ziua de nastere!!! multa sanatate, si tot ce-ti doresti sa se implineasca!!!!

Draga mea multumesc mult pentru urari, de ziua Mirunei mi-am amintit ce inseamna sa te bucuri si sa apreciezi momentele acestea unice... mai e un pic si inca un an a trecut peste noi... la cumpana dintre ani intotdeauna imi vine sa fredonez Compact
" a mai trecut un an prin noi,
a fost si soare au fost si ploi
dar important este c-ai fost cu mine..."
Anul acesta a fost unul cu ploi mai multe decat cu soare dar am realizat si lucruri imporatante si printre ele sunteti si voi si redescoperirea pasiunii pentru drept si nu e putin lucru dupa mine ... am descoperit ceea ce vreau sa fac si mi-am trasat linia in cariera ... si sa stiti ca a fost ca si cand mi s-a ridicat o piatra de pe inima.
Va pup pe toti si va doresc sarbatori fericite alaturi de cei dragi. carmen :hugall:
Buna , buna.
V-a adus mosu' daruri?
Uite ca a trecut si Craciunul, mai ales pt cei care maine merg la serviciu....
Important e ca a fost frumos.
Pentru mine Craciunul e cea mai de suflet, mai calda, mai frumoasa sarbatoare....
E cel mai bun prilej de a face daruri celor dragi, de a fi cu ei.....de a fi mai bun, mai intelegator, mai conciliant.....e parca ziua in care reusesc sa ma impac cu mine insami....
Si da, Daxia, se apropie finalul anului, si avem tendinta de a face bilantul anului ce se incheie....
Pentru mine a fost un an relativ dificil, mai ales dpdv financiar ( unii dintre voi cred ca ma inteleg foarte bine :D ); am trecut si prin cateva episoade ( inevitabile) mai nasoale in ceea ce priveste sanatatea ( din fericire, nu f grave), am avut suisuri/coborasuri si in ceea ce priveste " situatia relationarii cu ceilalti" ( atat in familie, cat si cu prietenii/colegii - uneori sunt fff dificila si fffff incapatanata ); marea majoritate dintre voi stie si de episodul pierderii lui Cheerio, pisicuta mea " studioasa"......
Si............... bineinteles, am reusit sa pic doua examene in magistratura, unul dintre ele, chiar cu " brio" :D

Important este sa fim sanatosi .... ma rog mereu bunului Dumnezeu sa ne dea sanatate;ma rog de asemenea LUI, sa ne dea minte sa gasim drumul cel bun, sa nu ratacim pierduti....; si cred ca, noi, cei de aici, am reusit sa ne dam seama CE VREM de fapt...si asta mie, cel putin, imi da o stare de liniste, de calm....
Eu voi continua sa merg pe drumul ales, oricat ar fi de greu....
Si de asemenea, voi continua sa- mi " tin aproape" familia- am inteles, pentru a nu stiu cata oara, ca adevarata forta ti-o dai cei dragi, cei de langa tine....( chiar daca, uneori, simt ca ma lasa nervii :D - DAR ii iubesc din suflet pe toti ai mei)
Si puterea, ti-o mai dau si prietenii, oamenii buni pe care Dumnezeu ti i-a scos in cale- iar voi, sunteti printre ei!
Pana la urma, daca stim ce vrem, daca avem un vis si incercam sa-l implinim, suntem multumiti/impacati; citeam undeva ca, in fond, fericirea este simpla- dificil este sa fii simplu :) - copiii sunt fericiti ( il vedeam si pe pustiulica al meu acum, de Craciun, ii radeau si ochisorii), pentru ca la ei, totul e mai simplu.....
M-am gandit sa (re)invat si asta.....
As vrea sa pot sa nu-mi mai complic viata cu lucruri care, pe fond, sunt lipsite de sens, de esenta, de valoare....

Pana una-alta, astept sa revina iarna, sa am zapada, sa patinez, sa ma dau cu saniuta, sa rad............

Va imbratisez cu drag, ne mai auzim!

Buna dimineata si tuturor celor care azi isi serbeaza ziua numelui de Sfatul Stefan un La multin ani din suflet :vishenka:
buna dimineata, la multi ani stefaniilor si stefanilor!
a trecut Craciunul....mai sunt cateva zile pana la Anul Nou...
bineinteles ca toti facem un bilant: ce-am facut, ce n-am facut....ce vom face, ce nu vom face....:D
buna dimi si o :coffee:

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)