Ninge minunat si pe-aici...=D> =D>
Si asta imi bucura sufletul....; l-am zapacit si pe Horia- a inceput sa-i placa si lui iarna :D ; cel mic e ca maica-sa: topaie, rade, bate din palme.....e fericit!
Nu v-am zic eu ca fericirea poate fi simpla?
Poti fi fericit doar privind fulgii de zapada....sau uitandu-te la un film bun.....
Cu invatatu' lasati acum; dupa sarbatori bagam viteza!
hello dragilor ...ce liniste s-a lasat ... se vede ca suntem in sarbatori si mai ales ca nu mai exista presiunea unui examen in primavara ...din pacate :(
si Oradea e sub zapada ... copiii se bucura soferii injura pentru ca drumarii iar au uitat sa iasa pe strazi ... deh si la ei e sarbatoare...
eu ma duc sa-mi pun o cafa calda ... va tzuk...
buna dimi,
am dormit si eu o noapte intreaga=D>...dupa 2 ani...
Cristi a fost de permanenta la unitate si am luat-o pe Timi cu mine in camera...s-a trezit o data pe la ora 1 si m-a strigat dar cand a vazut ca sunt langa ea...a adormit la loc...e o smechera...
vorbeam la telefon cu toto_pai si-i spuneam ca stau si ma uit la un referat pe care trebuie sa-l fac si nu reusesc sa gasesc nici o baza legala :O ... si ma gandeam ce bine era de mai faceam numa 2 intrebari ... mama masii :angry:
Am intrat mai tarziu astazi. iar am avut o zi nebunaX-(
Nu are rost sa ne mai gandim la ce a fost, ne tinem in continuare de invatat si mergem inainte cu speranta...