avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
Ninge minunat si pe-aici...=D> =D>
Si asta imi bucura sufletul....; l-am zapacit si pe Horia- a inceput sa-i placa si lui iarna :D ; cel mic e ca maica-sa: topaie, rade, bate din palme.....e fericit!
Nu v-am zic eu ca fericirea poate fi simpla?
Poti fi fericit doar privind fulgii de zapada....sau uitandu-te la un film bun.....
Cu invatatu' lasati acum; dupa sarbatori bagam viteza!
hello dragilor ...ce liniste s-a lasat ... se vede ca suntem in sarbatori si mai ales ca nu mai exista presiunea unui examen in primavara ...din pacate :(
si Oradea e sub zapada ... copiii se bucura soferii injura pentru ca drumarii iar au uitat sa iasa pe strazi ... deh si la ei e sarbatoare...
eu ma duc sa-mi pun o cafa calda ... va tzuk...
buna dimi,
am dormit si eu o noapte intreaga=D>...dupa 2 ani...
Cristi a fost de permanenta la unitate si am luat-o pe Timi cu mine in camera...s-a trezit o data pe la ora 1 si m-a strigat dar cand a vazut ca sunt langa ea...a adormit la loc...e o smechera...
vorbeam la telefon cu toto_pai si-i spuneam ca stau si ma uit la un referat pe care trebuie sa-l fac si nu reusesc sa gasesc nici o baza legala :O ... si ma gandeam ce bine era de mai faceam numa 2 intrebari ... mama masii :angry:
Am intrat mai tarziu astazi. iar am avut o zi nebunaX-(
Nu are rost sa ne mai gandim la ce a fost, ne tinem in continuare de invatat si mergem inainte cu speranta...

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)