avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
in curand o sa-ncep sa alerg in jurul cozii...daxia a plecat la vanatoare....
scarlet ce faci???
vanatoare de motive pentru desfiintarea unei motivari tampite ... si cand ma gandesc ca astfel de oameni sunt in sistem si eu picai examenul la o diferenta infima... cum draku judeca astia?
rexone a scris:

in curand o sa-ncep sa alerg in jurul cozii...daxia a plecat la vanatoare....
scarlet ce faci???
Am avut 2 zile ingrozitoare la servici, contracte si acte aditionale cate incape...Pregatesc si o licitatie la medicamente si in plus mai trebuie sa imi soseasca o cerere de chemare in judecata. Ne da sindicatul in judecata (eu sunt printre salariati;)) pentru reducerea salariului cu 25%. Mi-e cam groaza. In rest, studiez Codul de Procedura civila comentat, acasa, ca aici nu am timp
asa e la fiecare sfarsit de an :D
ce-ai facut de Craciun?
daxia0022 a scris:

vanatoare de motive pentru desfiintarea unei motivari tampite ... si cand ma gandesc ca astfel de oameni sunt in sistem si eu picai examenul la o diferenta infima... cum draku judeca astia?
dupa coduri :D

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)