avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
Asa e Daxia, e clar ca legea trebuie sa sufere niste modificari, da' cine stie cand si cum se vor face astea.....
Sper sa fie niste modificari bune si care intr-adevar sa " unifomizeze" oarecum cele doua modalitati de admitere in magistratura...
Da n-are rost sa ne agitam deocamdata pe tema asta, cred eu....
Si noi " facem pregatiri"- nu extraordinare, pentru ca " nu excelez" deloc in postura de " mare gospodina" :D...
Asta mic urla ca e nervos pur si simplu, nu's ce are.... e atat de incapatanat ca a fost capabil sa-si muste buzele pana la sange, numa ca sa nu planga.... si are doar 4 ani....
Vai mama mea ce-oi face cu doi incapatanati? :D ( Horia sufera de " incapatanare cronica" - poti sa mori langa el, si daca nu vrea, nu misca un deget...).
Si noi vrem sa iesim la artificii, sa ne intalnim cu prietenii....
Totul va fi simplu, firesc si sper frumos.
La multi ani, toate cele bune, va pup cu drag!:kissing:
la mulţi ani vă urez şi eu dragilor dintr-un mcdonalds, unde îmi iau prânzul nesănătos cam a o suta oară anul asta, dar sigur ultima. deh, asta e răul cel mai mic în comparaţie cu ţigările, cafeaua, nesomnul, stresul etc. pe care le-am suportat anul asta. vă doresc tot binele din lume şi să vă dea Dumnezeu tot ce vă doriţi! felicitări pentru efortul depus şi pentru tăria de a continua!
LA MULTI ANI si UN AN NOU FERICIT!
:hugall::kissing::love:

Dragi prieteni, in spiritul traditiei va urez " La multi ani!", iar in contextul ambitiilor noastre profesionale va doresc si imi doresc sa gasim drumul catre ceea ce ne dorim, sper sa avem fler si inspiratie , sa urmarim si sa prindem sansa, si , mai ales, sa stim de unde si cu ce sa incepem in toata avalansa asta de schimbari !
Va urez din toata inima Anul Nou fericit!
Io m-am spetit ca niciodata, dupa 16 ani, stau acasa .. primul an cu bebe, care nu mai e bebe. Ieri a facut primii pasi. In casa mirosea a toate cele, ca la orice roman ... si ma gandeam ca sunt fericitaa. Ma uitam la pruncutul meu, ma uitam prin casa si realizam ca sunt fericita ... starea asta dupa care alergam toti ca nebunii vine de fapt din lucruri simple.
Asa ca dragii mei, va doresc sa fiti fericiti, fie ca implinirile sa intregeasca fericirea voastra, sa fiti sanatosi si fie ca lumina, iubirea si armonia sa va insoteasca!
Va multumesc ca sunteti prietenii mei!
La multi ani!

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)