avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
Multumesc pt toate urarile primite :D sunteti prieteni adevarati =D> sa dea Domnu sa ni se indeplineasca dorintele.
Scarlet la Codul lui Neagu ma refer. Eu am citit codul+mapa+ril+jurisprudenta si a fost bine (foarte bine spete si bine teoria) - nu cred ca voi schimba, raspunsurile corecte erau toate in cod deci ...
Sunteti harnicuti......=D>
Si eu as vrea ca de maine sa fac incalzirea motoarelor...as vrea, da' nu stiu sigur daca o sa-mi iasa... :D
Voi continua de unde am ramas atunci cand am vazut calendarul ala estimativ; sigur, e greu si trebuie un efort de vointa si de putere suplimentar, data fiind incertitudinea situatiei........
Deocamdata, abia astept sa ajung acasaaaaaaa....; iar mi-s bocna labutele...la musteti cred ca am facut turturi...:D ( cred ca mai bine as fi stat afara decat in birou- e f frig...).
Ultima modificare: Luni, 3 Ianuarie 2011
ContSters179856, utilizator
eu fac recursul impotriva bancii - asta e cel mai important saptamana asta
de saptamana viitoare reiau realele de la inceput ca din momentul 17 decembrie cand am simtit ca ma loveste trenu-n gara nu am mai pus mana pe nimik ...
acu o intrebare
- eu am proces deschis cu banca din epoca cand OUG 50 se aplica si creditelor aflate in derulare
- prin legea de adoptare a OUG se stabileste ca ea se va aplica numai creditelor noi
- judecatoria mie nu mi-a raspuns la capatul de cerere referitor la OUG 50.
- care e situatia acum? faptul ca onorata instanta nu mi-a raspuns la capatul de cerere are dreptul sa ofere bancii acest avantaj ? logic ar fi ca nu ... voi ce ziceti?
am citit azi toate propunerile de modificare a examenelor.....
ce-am zis asta toamna (dupa comunicatul lor sau ce a fost) ca pt.cei cu vechime vor sa introduca stagiatura si capacitate, iata ca se adevereste....
in privinta "uniformizarii" admiterii in magistratura eu inteleg asa:
- singurul examen dupa model vechi este cel de admitere inm ianuarie 2011
- urmatorul examen - inm aug.2011 - va fi deja modificat: li se introduc spete, scade nota minima de la grila la 5, dar si ponderea ei in nota finala; vor scoate mai multe locuri la inm si vor merge pe dublarea/triplarea numarului de admisi...
- urmatorul examen- admitere magistratura nov.2011- cred ca vor merge pe aceleasi modificari ca la inm, cu diferenta ca vor fi admisi decat un nr.=cu nr.posturi; cei admisi vor fi stagiari, vor face pregatire 6 luni (intrand pe sedinte de stagiari au timp de pregatire) si apoi capacitatea (care si asta am vazut ca difera in cazul asta); la examen va fi si proba de testare psihologica/logica...care va fi notata si va avea o pondere in nota finala.....mai vreti si jurisprudenta cedo???
- din 2012 se introduce la examen limba straina si eseu.....si admiterea conf.art.33 va fi intr-adevar o modalitate exceptionala de admitere....pe care cine stie cand o vom mai intalni :D
daxia0022 a scris:

eu fac recursul impotriva bancii - asta e cel mai important saptamana asta
de saptamana viitoare reiau realele de la inceput ca din momentul 17 decembrie cand am simtit ca ma loveste trenu-n gara nu am mai pus mana pe nimik ...
acu o intrebare
- eu am proces deschis cu banca din epoca cand OUG 50 se aplica si creditelor aflate in derulare
- prin legea de adoptare a OUG se stabileste ca ea se va aplica numai creditelor noi
- judecatoria mie nu mi-a raspuns la capatul de cerere referitor la OUG 50.
- care e situatia acum? faptul ca onorata instanta nu mi-a raspuns la capatul de cerere are dreptul sa ofere bancii acest avantaj ? logic ar fi ca nu ... voi ce ziceti?
1. solutionarea tuturor cererilor este obligatorie; sanctiunea este casarea hotararii
2. aplicarea la speta data a unei legi, se face dupa regulile de aplicare a legii civile in timp (anul I civil):D

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)