avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
Asa e Toto-pai, nu suntem noi chiar asa de ghinionisti...
Sau suntem?!
Mai daca stau si ma gandesc bine....avand in vedere ca de la ora 1 azi noapte Calin vomita continuu...s-ar putea sa cred ca am ghinion.
Sa-mi tineti pumnii sa-si revina copilu.'
Pa
Buna dimineata si LA MULTI ANI tuturor !!! :luck:
Un an plin de bucurii si impliniri va doresc, alaturi de o sanatate perfecta si un tonus mereu pozitiv.
Dexia, i-am scris lui Danilet si printre altele mi-a raspuns ca "Am anuntat viitorii membri csm de problema semnalata de dvs. Crd ca ar ajuta niste semnaturi adunate de dvs. Dar e clar ca daca INM vor fi ocupati cu concursul din ian-febr 2011, le este greu sa organizeze in paralel cu alt concurs."
O saptamana usoara si o caffa excelenta va doresc :D .
rexone a scris:

daca citesti modificarile exam.inm 2011 si citesti si pt.cei conform art.33, vei intelege ce examen dam in toamna....:D
noi dam ca ei, ei vor da si spete pe langa grile (acu' de unde sa stiu eu cate si cate, ce conteaza???); in I etapa se intra cu 5; treci la testele de rationament logic si psihologice; interviu :P; nu vad nicaieri cedo :O dar ai timp de cand se anunta examenul...daca stii restul materiei...
la cei conf.art.33 ai inteles de cele 6 luni stagiatura :D, daca intri in noiembrie, ai numirea prin aprilie... si capacitatea se da in decembrie :D, si abia din primavara/vara lui 2013 esti un magistrat definitiv :D:D:D

Buna dimineata!
In aceste conditii ma intreb.....oare ce sanse reale sunt sa trecem de acest examen?:(
buna dimi,
inca nu mi-au venit noile coduri si mica reforma....asa ca ma delectez si cu altceva...de ex. cu rochii de mireasa...in vara s-ar putea sa intru si eu in randul lumii...ca la mine intai a venit fetita si apoi ....restul:D
sa vedem ce "zice" criza astaX-(

ma uit la medele de 1000 de euro, dar cred ca imi voi inchiria una de la Sibiu.
Cumnata mea anul trecut in iulie a inchiriat cu 500 lei o rochie de a murit lumea ...pret de catalog 1200 euro(daca vroiai sa cumperi una noua)

dupa buget, coane Fanica:D
Buna dimineata si de la mine,

... hihihi ... spuneam de neprevazute ... a mai intervenit ceva ... trebuie sa imi izolez pe exterior apartamentul plus peretii interiori trebuie curatati si apoi alta distractie ... ca a navalit mucegaiul la modul violent ... a taspea mia oara in cateva luni. Am incercat toate solutiile posibile si degeaba ... asa ca din primavara la munca ...
No, referitor la raspunsul lui Danilet ... cred ca n-ar fi rau sa compunem o ... nici nu stiu cum sa-i spun ... ah, da ... un eseu:P si sa-l semnam cat mai multi, ce ziceti?
Pupici si spor, cafa cred ati si terminat-o!

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)