buna dimineata,
eu am citit de ieri ce petitie isi compuneau....uita un lucru semnificativ: situatia posturilor vacante jud.(eu acolo m-am uitat, ca aia ma intereseaza) la 1.01.2011....:tooth: 1(unul) singur post vacant de judecator in bucuresti.....
o sa vina un raspuns politicos, ca deocamdata au personal, ca admiterea conf.art.33 este o modalitate exceptionala....au treaba acu' sa se aleaga presedinti, vicepresedinti etc.etc.
singura problema reala este cea cu codurile: vechi sau noi, noi sau vechi....
am vazut ca se vehiculeaza 1 oct ca data de intrare in vigoare....
dar noi depindem (parca suntem la ruleta :() de data anuntarii concursului....in 2010 s-a anuntat pe 6 oct., dar in 2009 s-a anuntat pe 30 sept.....:(
cred ca asta intrebare ar trebui lamurita cu cei din csm....pt. ca depinzi de cele 7 zile in care anunta/nu anunta concursul........daca se tine sau se amana sedinta in care hotarasc data concursului .....si multe alte variabile......
' Neata!
Asa e Rexone, problema cea mai serioasa e cea legata de codurile dupa care ar trebui sa " cetim"; si eu cred ca asta ar trebui lamurit, desi....nu stiu cine ne-ar putea oferi o lamurire....( am senzatia ca toata lumea e deocamdata " nelamurita" :D )
Daca nu ne-om lumina, o sa bajbaim...asta e!
Sanatate sa fie, ca daca nu e nu ne mai gandim la altceva...
Eu azi las motoarele " la relanti", iar de maine incercam sa ne miscam putin cate putin- deocamdata pe vechile coduri si avand in cap vechea forma de examen :D
Pana se stabileste data intrarii in vigoare a noilor coduri, pana se stab care coduri intra in vigoare anu asta ( daca or intra), pana se modifica legea in ceea ce priveste modalitatile de intrare in magistratura, pana....pana..... mergem pe ce stim!:D Vom vedea pe parcurs in ce directie merg treburile.
Eu am stabilit: daca vreau sa fiu magistrat o sa " ma adaptez" din mers la ceea ce se va cere.
Daca peste un an sau doi constat ca nu-mi mai "merita" sa zicem , voi lua atunci o decizie.
Pana atunci, " servim" ce-avem!
O zi buna, o :coffee: si fug sa iau " o pilula" pt capatana, ca-mi explodeaza! ( eu sunt " cu efect intarziat" - ieri m-am stresat si azi ma doare capu' :D )
M-a mancat undeva sa intervin pe vechiul forum si mi-am luat-o! Daca vor un memoriu axat doar pe suplimentarea locurilor pentru examenul din noiembrie, n-au decat. In cazul asta sunt egoisti!
Mi-am expus o parere, sa imi fie invatatura de minte!
Eu am avut iar o zi nebuna la servici, de fapt asa e lafiecare inceput de an, dar ma mai straduiesc sa mai citesc cand apuc si pentru examen ca poate-poate mai sunt sanse pentru un eventual examen in martie. Daca nu, imi va folosi pentru examenul din octombrie. M-am apucat de penalul general Udroiu + Mitrache
In alta ordine de idei, mi s-a parut interesanta ideea petitiei la CSM initiata pe celalalt forum;)