avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
Musai ne ocupam de asta Daxia; noua ni s-ar lua o piatra de pe inima daca am stii macar ce coduri sa avem in vedere...
Dar, pentru ca e seara, va invit, nu la un ceai, ci la o :coffee: Anatolia :D ( stiu, stiu, am si eu fixatiile mele :D ).
[ link extern ]
V-am pupat, ne auzim maine, aveti grija!
hello la toti ... si cafa de rigoare :coffee:
s-au animat discutiile pe dincolo ... toti viseaza sa schimbe regulile jocului dupa jucarea meciului :O ... sper sa nu conduca la ceva rau ...
Buna dimineata tuturor,
Intr-adevar, s-au animat discutiile dar nu intr-o directie foarte productiva dupa parerea mea. Mai au putin si deja dau publicitatii si numele catelului, purcelului, etc.
Discretia nu este tocmai punctul lor forte si nici nu prea bat pe aceeasi lungime de unda.
Cat despre memoriu ma indoiesc amarnic ca vor reusi sa reuseasca ceva insa e laudabil ca incearca sa faca si ei ceva.
O zi excelenta va doresc si o caffa sa va mearga la suflet.
Buna dimineata tuturor
Aoleu ce greseli de gramatica sunt pe celalalt topic......
In alta ordine de idei...de incercat, pot incerca, nu au nimic de pierdut.
Azi mi-am propus sa repet cauzele care inlatura caracterul penal al faptei. Eu nu ma las, in ce instabilitate si nesiguranta este...cine stie ce va mai fi
buna dimineata!
m-am uitat de curiozitate si eu, pe dincolo....:happy: v-am zis ca nu ma bag la asa ceva....nu mi-a placut niciodata sa ma fac de rusine....imi ajunge ca n-am luat examenul (ca toti cunoscutii ma intreaba si acu' ce-am facut :()
vedeti??? chiar trebuie sa introduca proba cu eseul....
va doresc spor la repetat!!!! nu trebuie sa pierdem timpul cu vaicareli ca abia in toamna e examen :D

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)