avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
Evident ca o semnam, se poate chiar sa mai facem completari si mi-a parut pertinent si punctul de vedere al lui blacky ( am vorbit cu ea la telefon astazi0.
Deci, ne putem uni fortele, in definitiv avem acelasi obiectiv de urmarit.
Cat despre nasu' meu ....
Glasul ..." nostru" nu se va auzi in imparatia cerurilor...
Nu imi fac iluzii legate de o eventuala petitie, " adrisantii" au altele pe cap, nu-i intereseaza nerabdarea noastra de a deveni magistrati...
A trecut si ziua de azi......
Dupa amiaza am inceput sa ne simtim mai bine...sper ca a fost doar o indigestie...noaptea a fost de cosmar....( multumesc celor care s-au gandit la noi);
Referitor la " petitie"...pai o putem semna cu toate ca nici eu nu intrevad vreo " minune"...
Pana una-alta va doresc o seara frumoasa , cu un ceiut cald in fata ...si o melodie linistitoare

[ link extern ]
blaze a scris:

Glasul ..." nostru" nu se va auzi in imparatia cerurilor...
Nu imi fac iluzii legate de o eventuala petitie, " adrisantii" au altele pe cap, nu-i intereseaza nerabdarea noastra de a deveni magistrati...
Ei incercarea moarte nu are. Avem ceva de pierdut?
Buna de dimineata,

Nurki ma bucur ca sunteti mai bine.
Fratilor, pe mine m-a pocnit o deznadejde crunta. Stateam in fata geamului larg deschis si m-am trezit ca de fapt bajbai. Ce sa fac, cum sa dozez materia, in ce ritm ...s.a.m.d. Cred ca vor ramane pe ideea examenului in noiembrie. Pe de o parte, poate ca e mai bine, martie e peste drum, insa ... insa ... insa ... ramane varianta clasica de examniare cu aceeasi materie ...?! asta ne omoara .... sau ne face mai puternici !!!!

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)