avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
nurki asteptam vesti ca si-a revenit puiul!!
scarlet: raspunsul este ca noi vom avea un examen cam la fel, inm-ul va avea spete:D; deci cine are sanse mai multe???
blacky, sa inteleg ca la vara jucam? :D eu obisnuiesc sa ies in weekend la Sibiu; imi place sa-mi savurez cafeaua in cafenelele acelea vechi din piata....asta toamna am nimerit cand erau 15 mirese pe metru patrat :)
toto: scrie tu eseul ala, ca doar te pricepi! iar cu izolatia....vorbeste si cu vecinii....poate va strangeti mai multi, altfel va fi...pe la marginea izolatiei intra frigul, si de obicei acea margine corespunde si cu un zid interior, pe unde se propaga bine frigul :D
[ link extern ]

Opiniile si observatiile judecatorilor si procurorilor pot fi exprimate prin completarea „Formularului de evaluare a propunerilor privind recrutarea si formarea initiala a magistratilor”, disponibil doar in format electronic, la adresa [ link extern ] .

Rexone draga, vecinii mei ... caci asa au denumirea dupa dex ... nu agreeaza ideea ... deci ... . Nasu' meu. respectiv primarul, spune ca n-are fonduri pt subventie ... asa ca ....
Nu stiu cat vreme am sa compun eseul cu pricina, caci trebuie sa demarez porcedura in fata CEDO pt mine si colegi pt suplimentul postului si treapta de salarizare, asta ca tot vorbeam de neprevazute. Aproape ca nici nu mai imi vine sa raspund la telefon. Questia este ca toata lumea stie ca sunt acasa :((
Ultima modificare: Marți, 4 Ianuarie 2011
Toto_pai, utilizator
Salutare si "La multi ani!"
Vad ca aveti noutati...
Din ce am citit aici, sunt de acord cu rexone, parca modificarile sunt mai dramatice la INM, in ceea ce priveste structura examenului...dramatic mi se pare ca nu stim inca de coduri...
Ultima modificare: Marți, 4 Ianuarie 2011
Toto_pai, utilizator
da categoric partea cu codurile e cea mai dramatica ... dar cred ca va fi bine... trebuie sa fie bine ... acu sunt optimista...:D
referitor la eseu pe dincolo s-a postat un model de adresa.... si am fost dati disparuti ... ni se simte lipsa .... mie imi lipsesc numele noastre ...
nurki - sanatate piticului, imi inchipui ce stres ai...
toto - ia-l mah pe primarul/nas la un pahar ... de vorba si incearca sa-l faci sa prevada niste bani in bugetul pe 2011 la reabilitari ... ca pana in primavara se voteaza si iti rezolvi in mare parte problema
blaky - sa dea Domnu sa ai o casnicie fericita =D>
rexone - la cum ai pus problema intr-adevar in INM-isti se da mai tare, recursul meu e jumate gata ... oricum o sa ti-l trimit sa vezi cum a iesit
va pup
PS ce ziceti de petitia initiata pe dincolo, o semnam?

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)