avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
Gofy - felicitari!=D>
Pana la urma, cea mai mare minune a lumii sunt copilasii.
Sa ai o sarcina usoara, fara probleme si un puiut sanatos!
Ultima modificare: Joi, 6 Ianuarie 2011
ContSters179856, utilizator
draga mea sa te bucuri din tot sufletul pt minunea ce chiar in aceste momente creste in burtica ta =D> stiu ce vorbesc ... Maia pe 11 ianuarie implineste 3 ani ... pe atunci si eu stateam si urmaream forumul celor care atunci se pregateau ... Doamne Doamne stie mai bine ... sa ai grija de voi si sa nu ne uiti ... te tzuk si :vishenka: pt tine.
Inteleg ca ati ( re) trecut la studiu....
Da' chiar asa de studiosi sunteti?! :D ; e liniste cam mare pe-aici....
Lasati, o sa fie bine...nu stiu cum dar stiu ca asa va fi...
Ne mai asteapta probabil un an greu, cu lipsuri ( mai ales pe unii) ...da ne-am invatat, nu?
Vorba lui Creanga" asa sarac cum am fost anul asta, anul trecut si de cand ma stiu, n-am fost niciodata".:)
Va salut si va doresc o dupa amiaza placuta!
gofy a scris:

Probabil va intrebati unde am disparut- am constatat ca voi fi mamica inainte de examenul din noiembrie, deci adio examen, iar pana in august 2012 e tare mult...

Felicitari!
Asa mi s-a intamplat mie in 2008...pe 2 noiembrie prietena mea era la examen, iar eu la 10,45 o nasteam pe Timi:D
Lasa ca vei avea mai mult timp....cand stai acasa...asta daca vei avea un copil ca al lui toto_pai,ca daca este ca Timi....nu te vad bine#-oX-(
nurki a scris:

Inteleg ca ati ( re) trecut la studiu....
Da' chiar asa de studiosi sunteti?! :D ;

Unii sunt studiosi....ca altii...#-oX-(

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)