avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
daxia0022 a scris:

noah pot sa va spun si eu buna dimineata cam tarziu e drept dar am pus azi recursul in procesul cu banca ... sper ca de data asta sa fie bine...
eu de luni reincep escaladarea muntelui de carti care ma asteapta pe dulap in sufragerie :stunned: ... la birou voi afisa o hartie prin care, avand in vedere minunatul salar, ii voi ruga sa ma lase in pace sa invat ca sa pot pleca de aici... nu de alta dar bugetarii stiu de ce ;)
acu tre sa fac analiza activitatii pe anul trecut sa o predau directorului care ma mir ca nu a sunat inca ... probabil isi da si el seama ca la banii pe care ii primesc nu are prea mult ce pretinde ...
PS e interesant de urmarit evolutia problemei integrarii in spatiul Shengen ... daca se va amana cu motivatia: problema justitiei + noul CSM eu cred ca e posibil un examen in primavara.... va tzuk
Exact de asta m-am cam entuziasmat si eu azi-dimineata, in timp ce veveam pe tramvai si ascultam stirile. Poate noul CSM va gandi altfel si cine stie ce surprize vom avea
La urma urmelor, speranta moare ultima;)
blacky78 a scris:

Scarlet24 a scris:

blacky78 a scris:

eu inca astept cartea cu mica reforma comentata....si dupa ma apuc de citit
Care carte cu mica reforma, Blacky?

asta
[ link extern ]

de cine e scrisa cartea blacky... am gasit pe hamangiu dar nu stiu daca e aceeasi carte ....
[ link extern ]
mi-au sosit carti noi... reale (care trateaza vechiul si noul cod :D) si tratatul lui neagu la proc.penala...:D; drept urmare, voi relua realele si mai vedem....eu mi-am propus: incet si temeinic....:D
Gand la gand...m-am trezit si eu cu pofta sa ma fac mai desteapta! Am citit aseara pe site-ul CSM despre ce vor sa faca, sunt si niste argumente acolo, de unde deduc ca si UE vrea ca lucrurile s-o traga mai mult spre INM...dar parca in Romanica noastra ii pasa cuiva de ce zice UE...pe mine " ma-nfunda rasul" cand vad ce fac acuma cu schengen-ul, daca aia ne urecheaza zicem ca nici nu ne trebuia...am investit in vami, asa, de-a proasta...Doamne, ca la balamuc!
Revenind, daca intr-o problema asa serioasa ca spatiul shengen e asa o brambureala, cine si cum va reactiona la raportul pe justitie? si oricum , ala parca e la vara! Oricum, eu chiar voi cauta inceputul, cum zicea rexone, si incet-incet ma gandesc la INM, e ceva mai limpede decat concursul pentru cei cu vechime in tot circul asta, si luptele prin CSM...
Ultima modificare: Vineri, 7 Ianuarie 2011
blaze, utilizator
nu prea am chef sa treaca nu stiu cati ani pana o brodesc eu cu examenul si ei cu organizarea....un lucru am inteles clar: materia trebuie facuta bine, temeinic, si cand vor anunta ei, ce examene vor anunta (ca nici asta nu se stie clar), atunci mai completez o oj, o cedo, o...ce-o fi!
blaze de ce nu te-ai inscris pt.23 ianuarie??? eu am zis ca sunt cal prea batran pt.inm, dar se pare ca imbatranesc mai mult asteptand organizarea concursului pe post si, colac peste pupaza :D mai intri si stagiar :D

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)