avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
foarte bine gandit ... si eu reincep de luni ... pazea ca vin :D ... sa aveti un wk placut
Ultima modificare: Vineri, 7 Ianuarie 2011
daxia0022, utilizator
Hai Daxiuta! :clapping: Spor la treaba!
Eu azi am reusit sa citesc binisor din penalul general - maine il aniversam pe Horia, ca are omu' ziua de nastere...
Dupa aia, reluam invatatul...
Nici eu nu sunt prea fericita " in varianta INM", dar vom vedea ce si cum va fi-hai sa fim optimisti!
Apropo de optimism: gluma ( raportat la criza de la noi):
optimistul : "o s-ajungem sa cersim!"
pesimistul: " de la cine?"
Va doresc si eu un sfarsit de saptamana placut!
d-apoi La multi ani omului sa va iubiti .si sa fiti fericiti..=D> acu inteleg de ce ziceai ca e capos ... e capricorn ca mine si ca Maia ... micuta mea face 3 ani pe 11 ianuarie ...
sa stii ca m-a lovit iar microbu ... am primit niste bani de ziua mea si cautam carti pe ce sa-i cheltui ... si iar ma apuca panica ... oare om da dupa legile vechi dupa cele noi? Da hai sa fim optimisti ... o intrebare: cei care au Codul comentat a lui Tabarca, in ce an e publicat, ca am gasit o reducere de aproape 50% aici si as fi tentata
[ link extern ] /
cine si-a luat cartea de procedura penala a lui Udroiu cu mica reforma ... cum vi se pare? ca si aia m-ar tenta.
Edit
Nu am uitat de ce am vorbit la telefon, dar am avut o zi nebuna la servici ... noua lege a salarizarii e minunata si cum sunt singurul consilier juridic eu trebuie sa stiu resurse umane, evidenta, stare civila, ceva achizitii ... e minunat in ritmul in care schimba astia legile salarizarii in special ca asta doare pe om si nu poti gresi ca uite asa o iei ...:fight:
daxia0022, utilizator
Multumim pt urari; cu incapatanarea ne mai descurcam si noi cum putem :D ( stii tu )
Carti noi nu mi-am mai luat asa ca...pauza la intrebarile tale.
Eu deocamdata merg pe codurile vechi.
Nu-ti face griji, stiu ca ma iubesti! :D O sa-mi trimiti tu materialul cand poti, nu arde acum.
Iar noua lege a salarizarii e intr-adevar, " o comoara".
Te pup, aveti grija!
ContSters179856, utilizator
nurki, " La multi ani!" pentru domnul tau, pentru tine, pentru toata familia, sa va bucurati unii de altii, si sa fiti fericti, restul sunt lumesti...Doamne-ajuta!

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)