d-apoi La multi ani omului sa va iubiti .si sa fiti fericiti..=D> acu inteleg de ce ziceai ca e capos ... e capricorn ca mine si ca Maia ... micuta mea face 3 ani pe 11 ianuarie ...
sa stii ca m-a lovit iar microbu ... am primit niste bani de ziua mea si cautam carti pe ce sa-i cheltui ... si iar ma apuca panica ... oare om da dupa legile vechi dupa cele noi? Da hai sa fim optimisti ... o intrebare: cei care au Codul comentat a lui Tabarca, in ce an e publicat, ca am gasit o reducere de aproape 50% aici si as fi tentata
[ link extern ] /
cine si-a luat cartea de procedura penala a lui Udroiu cu mica reforma ... cum vi se pare? ca si aia m-ar tenta.
Edit
Nu am uitat de ce am vorbit la telefon, dar am avut o zi nebuna la servici ... noua lege a salarizarii e minunata si cum sunt singurul consilier juridic eu trebuie sa stiu resurse umane, evidenta, stare civila, ceva achizitii ... e minunat in ritmul in care schimba astia legile salarizarii in special ca asta doare pe om si nu poti gresi ca uite asa o iei ...:fight: