avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
nurki sa-ti traiasca sotul si sa aiba Multi Ani!
daxia, tu ma intrebai mai demult cum e cu obligatiile propter rem si scriptae in rem....am niste drepturi reale nou-noute, care explica aceste obligatii pe intinderea a cateva pagini....:P
codul comentat de M.Tabarca editia 2009 se pare ca e ultima editie (nu stiu sa fi scos in 2010, verifica); oricum cartea e f.f.f. buna, are de toate!!! eu am si tratatul de proc.civ. tot de Tabarca.... Codul meu e din 2007 ...
in schimb mi-am luat tratatul lui Neagu de proc.pen.; iar mica reforma dupa coduri...
daxia, cartea cu mica reforma e una si aceeasi.
am codul adnotat al lui Boroi ....niu stiu daca mai dau banii pe ceva ....ca am destula maculatura...
la mama acasa am cutii intregi cu carti care au doar valoare sentimentala....ca s-au schimbat toate...#-o

eu cred ca ma voi inscrie si la INM...trebuie sa discut si cu Cristi...Rm. Valcea-Bucuresti e mai comestibil...
Iata o solutie care impaca pe toata lumea:
1. examen comun pentru toti cu urmatoarele probe:
a. interviul psihologic
b. rationamentul logic
c. testarea teoretica
Dupa ocuparea locurilor scoase la concurs:
a. examinarea medicala
b. buna reputatie

2. media de adimitere in INM coboarata la 5.

3.1 an de INM cu 6 luni practica

4. examen de absolvire INM

5. cei care nu au vechime sunt nimiti magistrati stagiari, cei cu vechime de min 5 ani magistrati definitivi.:D
blaky, solutia ta e super...poate o vedem si pe site-ul CSM ( aveti careva o bagheta magica?)
si, blaky, asa , pentru apropiati, ai putea te rog sa stabilesti si data concursului?
foarte tare!=D>
si daca tot stabiliti si data concursului, nu faceti si niste seturi de subiecte?=D>
ma duc sa termin de repetat posesia, ca ma trezesc maine, poimaine, ca s-a stabilit pe bune, data concursului :D

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)