avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
Sa va aduca tuturor Anul Nou multa sanatate, fericire, implinirea tuturor dorintelor, roba de magistrat, si tot ce va doriti!!!! La multi ani!!!!
LA MULTI ANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII 2011!
Sa avem parte de un an nou mai bun, cu sanatate si fericire, iubire si armonie, realizari si intelepciune si cu un strop de noroc :luck:
Fie ca dorintele puse la miezul noptii sa se implineasca :D
DOAMNE- AJUTA!
LA MULTI ANI si de-aici, de la " polul frigului" :D
Fie ca noul an sa fie bun, linistit, echilibrat, s-avem sanatate, curaj, putere.....si dorintele cele mai " fierbinti" sa ni se-ndeplineasca!:D
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Ianuarie 2011
ContSters179856, utilizator
Daxia, LA MULTI ANI! pentru ziua ta de nastere.
Din suflet iti fac cele mai calde urari ( chiar daca ele pleaca din cel mai inghetat loc :D ) - iti doresc multa multa sanatate, bucurii, impliniri, realizari, liniste sufleteasca...tot ce-i bun!
Iti multumesc ca mi-ai oferit prilejul sa te cunosc, iti multumesc pt prietenia ta... si te " tzucam" cu tot dragu'.
Inca o data, La multi ani Daxiuta draga! :vishenka:
Ultima modificare: Duminică, 2 Ianuarie 2011
ContSters179856, utilizator
Mersi gagica ... a mai trecut un an ... si ma cuprinde melancolia ...
Dimineata la cafea am ascultat previziunile pt zodii ... poate o sa radeti ... zicea la capricorn ca cei care si-au stabilit un tel il vor atinge, cu munca, greutati, sacrificii ... dar vor reusi! sa dea Domnu ca cele scrise in stele sa se implineasca ...
Va multumesc ca ati fost alaturi de mine in ultimul an ... va tzuk cu drag si sper sa reusim sa tinem aproape pt ca la finalul acestui an sa trecem linia invingatori!
Cu drag Carmen :hugall:

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)