avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
am nevoie de ajutor ... trebuie cumva sa gasesc Directiva CEE 87/102 din 22.12.1986 daca o gasiti pe undeva va raman datoare :worthy:
rexone a scris:

ei, hai ca e binisor, de Anul Nou ce ti-ai propus?
Deocamdata nu stiu. Sunt atata de obosita si racita cobza.....asa e la bugetari, frig, curent si e gata raceala....
ce faceti dragutzilor ... pregatiri la greu ai? eu am facut ultimele cumparaturi ... fac rapid curat si incep sa fac din mancare ca pe maine sa nu imi ramana atat de multe ...am trimis fetele la soacra-mea pe diseara trebuie sa mergem in sat dupa curcan... ... va tzuk si ne mai auzim in pauze ....
Ultima modificare: Joi, 30 Decembrie 2010
daxia0022, utilizator
noi facem Revelionul cu niste prieteni la o matusa de-a lor...care...cica are de toate...si ca sa nu ma duc si eu asa ca cu mana goala ....fac si eu niste salate pentru aperitive si niste prajituri(alba ca zapada:D)

in rest nu prea am pregatiri...fata de anul trecut...cand am muncit 3 zile in bucatarieX-(
sarmale, pifti, salata boeuf face mama=D>
asa ce eu am doar program cu Timi=D>
Ultima modificare: Joi, 30 Decembrie 2010
ContSters179928, utilizator
noi Revelionul il facem acasa si in strada, suntem toti patru nebuni dupa focurile de artificii ... mancare nu fac exagerata ci doar diversificata :D ...

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)