avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
salutare,
toata lumea vrea sa rezolve cat mai multe acum, pe ultima suta de metri....
mda...mai sunt 4 zile si pa! 2010! si, ca in fiecare an, fiecare spera ca anul ce vine va fi mai bun :)
si eu am o gramada de treaba pe care nu as vrea s-o las pentru la anul....
Servus pretini,
Si la noi au trecut zilele ca prin vis ... a fost primul nostru Craciun, am avut Mos, am avut o gramada de copii, de colindatori si muuulte vizite. Inclusiv maine primim musafiri. Bina ca nu mi-am programat nimic de invatat, ca sigur m-as fi crizat. Dar sincer nu imi pare rau si zilele astea nici macar nu m-am gandit la examen. Ma vrut sa ma bucur de sarbatori.
Ma gandeam ca pana la Craciun termin penalul general ........ sufletul ... asa ca pot fain frumos sa-l iau de la capat. Ma am cateva zile de "concediu"
Afara ninge, bebele mei doarme ca un inger, io stau inecata intr-o farfurie de prajituri. Mai pe seara plecam intr-o vizita cu puiutu' ... si uite asa ...
Ma duc sa fum o tigara ... de data asta a plictiseala .... hihihi!
Va tzuc!

Daxia, gata referatu'?
foarte bine Toto! asa trebuie sa fie de sarbatori!
Daxia, maine lucram?
facui si refertu cu chiu cu vai, noroc ca am gasit ceva de care sa ma agat ca in rest a fost curat compunere :tease: si cand ma gandesc cate din astea oi mai avea de facut iar ma apuca dracii ... cine e bugetar ma intelege foarte bine :stunned: ... dar asta e pt ca in acest moment nu exista nimik interesant pe juridic in oradea si plus ca orice schimbare pe care as face-o acum m-ar deturna de la tinta finala: magistratura ... asa ca inghit in sec si merg mai departe ...
rexone lucram maine categoric ... o seara placuta sa avem :hugall:
Buna dimineata!
Asa e Daxia, stam si inghitim, ca alta cale n-avem deocamdata.....si, la fel ca si tine, cred si eu ca acum n-are rost " sa ne catam" altceva pentru ca nu asta este scopul nostru.....
Eu de maine am concediu, asa ca voi incerca sa profit din plin de cele 4 zile de vacanta....ca in ianuarie incepem in forta, cu.....Curtea de Conturi, si-o s-o tinem asa pana-n martie! ( fain de tot, nu?).
Pana una alta, eu va doresc ca anu' ce vine sa va aduca sanatate, liniste, prosperitate si bineinteles....implinirea visului!
Va multumesc pentru prietenia voastra, sper sa fim la fel de uniti si in continuare, va pup si...." La multi ani!"

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)