avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
nu am zis sa faca/sa se joace singura!!! am zis "ceva" langa tine.... si oricum, la 2 ani si 2 luni n-o poti lasa in afara campului tau vizual....:D
nici mie nu-mi placea "fara mami", imi aduc aminte ca era o tragedie....cu plansete cu sughituri....de ce? n-as putea sa explic....si cu toate astea....au gasit metode sa-mi dea ceva de lucru....prima chestie de care-mi aduc aminte este un iepuras, foarte, foarte frumos....care a fost lipit pe patut....apoi, mama citea si-mi dadea si mie cate o carte cu cele mai frumoase povesti ilustrate... fiecare "citea" din cartea ei!:D, dar eram in acelasi loc!
cauta solutii, nu calmante!
eu nu am mai invatat din ziua in care am aflat ca nu se da examen in primavara :stunned: ... dupa sarbatori m-oi urni inapoi ca nu am alta cale ... intre un pahar de vin si un cozonac trebuie sa fac motivarea la recursul impotriva bancii ... rexone iti trimit mailul imediat si astept opinii ...
incet si pe rand! sa treaca sarbatorile, si pe urma ne apucam de invatat serios si temeinic!
vine Anul Nou....aici ninge, ca in toiul iernii :D, bradutul isi etaleaza luminitele stralucitoare....si tu zici de invatat...:(
daxia, am primit mailul, lasa-ma sa cercetez, are vreo 10 pagini...dispozitivul e cam ciudat....in mod normal trebuie sa se pronunte pe fiecare capat de cerere, si al opc si al interventiei...nu zici: respinge cererea daca cererea are mai multe capete :D
ci trebuie sa te pronunti pe fiecare capat...aaa, si sa nu mai zic....admiti o cerere din intampinare ???!!!??:O eu asa procedura n-am mai vazut :O
Salutare! A trecut pauza de Craciun, parca a fost prea pe fuga, si vremea a fost horror . Acum ninge ca in povesti, parca suntem in Narnia... Sigur nu voi citi nimic nici azi...am chef sa ma uit la un film .

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)