avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
daxia, de unde e grila?
ca e formulata "in ciuda":P
blacky78 a scris:

"daca partile sau cel putin cumparatorul a fost in eroare, socotind ca lucrul vandut apartine vanzatorului, vanzarea este anulabila pentru eroare asupra calitatii esentiale a vanzatorului, nulitate ce poate fi invocata doar de cumparator, deoarece conf.954 alin 2 C Civ eroarea trebuie sa cada numai "asupra persoanei cu care s-a contractat".

faza cu "numai" ma punea serios pe ganduri

Neata, dragelor
Citatul este din Boroi;)
buna dimineata tuturor si o :coffee:, la noi e o ceata de nu vezi in fata ochilor .. grila e din Raducanu si restul ...
o intrebare la care eu zic ca e gresit raspunsul

Sunt exceptii de la principiul fortei obligaorii a contractelor
a-incetarea contractului de mandat din cauza insolvabilitatii mandantului
b-revizuirea efecteleor ca urmarea a ruperii echilibrului
c-incetarea contractului de concediune prin denuntarea unilaterala a concedentului
daxia0022 a scris:

o intrebare la care eu zic ca e gresit raspunsul

Sunt exceptii de la principiul fortei obligaorii a contractelor
a-incetarea contractului de mandat din cauza insolvabilitatii mandantului
b-revizuirea efecteleor ca urmarea a ruperii echilibrului
c-incetarea contractului de concediune prin denuntarea unilaterala a concedentului
Nu sunt sigura 100%, dar cred ca sunt corecte a si b

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)