avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
draga mea, eu as pleca din tara.....:D
ce faceti fetelor, ce se mai aude, de bine?
blaze draga, eu nu vreau sa mai aud nimic altceva ce nu se incadreaza in categoria " de bine".
Deci...oricum ar fi, zicem ca-i bine!
Eu, de saptamana viitoare, vreau sa citesc din nou- la modul serios, ca tot umblu de colo-colo " cu vrajeli" si nu tine!
Eu v-am pupicit, somn usor!
vreau si eu reteta pentru a auzi numai de bine=D>
noapte buna, si o zi buna maine tuturor!
daxia, draga...mie mi s-a parut mai buna si decat mapa lui Neagu...le-a structurat interesant...
are 490 de pagini#-o
iar penalul general si special vreo 420 de pagini=D>
nu-mi pare rau ca am dat banii pe ele...poate reusesc si eu sa inteleg procedura asta.

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)