avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
ce vesela e toata lumea azi!!!
la Cluj e soare cu dinti, si pe deasupra fetele au inceput scoala, eu sunt racita cobza, ce dimineata frumoasa!:stunned:
E, pe-aici nu se simte f tare aerul caldut al primaverii, dar totusi, e mult mai placut!
Eu mi-am propus o saptamana calma si asa o sa fie !( chiar daca bobocea a urlat dimineata la gradinita cat l-au tinut puterile si se agatase de mine ca un " scaiete", chiar daca in birou e frig, chiar daca am descoperit azi dimineata ca am lasat un dosar " deoparte" vreo jumatate de an si nu am comunicat in timp informatiile necesare, chiar daca Hori e departe, chiar daca...). Si?
Las' ca-i bine si-asa rau!:D
Va pup!
Daxia, cand e episodul 2?
blaze a scris:

ce vesela e toata lumea azi!!!
la Cluj e soare cu dinti, si pe deasupra fetele au inceput scoala, eu sunt racita cobza, ce dimineata frumoasa!:stunned:

si Miru a inceput scoala ... iar nebunie dimineata in oras, nebunie cu luatul copilului, teme ... sanatate multa iti doresc, in perioada asta racesti cel mai usor ...
blacky ai scris pe topicul martie 2011
CSM a propus modificarea legii in sensul de a se considera vechime in specilaitate juridica si a altor functii ....

de unde ai luat informatia?

da, Scarlet , caut inca, multumesc, voi face cercetari...in ultima vreme slujbele la stat sunt rare, si cam "rezervate"...
stii doar ca exista, sau a fost scos la concurs? eu nu l-am vazut publicat, si daca e neoficial degeaba sun la resurse umane, trebuie o cale mai ocolita...
ar fi o veste buna pe ziua de azi, ai vazut ce "stare" grozava am eu luni dimineata!
nurki a scris:

E, pe-aici nu se simte f tare aerul caldut al primaverii, dar totusi, e mult mai placut!
Eu mi-am propus o saptamana calma si asa o sa fie !( chiar daca bobocea a urlat dimineata la gradinita cat l-au tinut puterile si se agatase de mine ca un " scaiete", chiar daca in birou e frig, chiar daca am descoperit azi dimineata ca am lasat un dosar " deoparte" vreo jumatate de an si nu am comunicat in timp informatiile necesare, chiar daca Hori e departe, chiar daca...). Si?
Las' ca-i bine si-asa rau!:D
Va pup!
Daxia, cand e episodul 2?

stiu daca intru in turul 2 pe finalul saptamanii ... probabil ca sunt deja in turul 2 la cum a mers faza 1 ... acu sa vedem ...daca totul merge bine de martisor sunt cu job nou ... asta daca nu cumva se intampla o minune si anunta astia examen in primavara (putin probabil) ... atunci intru in concediu si merg numai pe examen ...

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)