avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
=D>=D>=D>eu n-am terminat inca acele minunate reale! dar am timp!
Buna dimineata, fetelor!
Cum ati dormit?:)

Uite, incepe o noua saptamana, si imi propun, sa mearga totul " struna".
Vreau sa fiu calma, linistita, calculata...:innocent: ( sigur nu-mi iese, da macar imi propun :D )
Va doresc o saptamana buna,ne auzim!

PS Wolfman, unde esti?!
Ultima modificare: Luni, 7 Februarie 2011
ContSters179856, utilizator
buna dimineata!!!!
Vineeeee primavaraaaaaaa.....!!!!!!=D>:yeah:
ar trebui sa va incarcati cu energie! Va doresc o saptamana super, cu multa, multa energie! :luck:
dragilor buna dimineata si de la oradea ... si la noi e suflu de primavara, azi dimineata am auzit si pasarelele cantand dar ... previziunile meteo de la unguri zic ca iar vine frigul, nu cum a fost nu va speriati, ci cat sa nu putem schimba inca hainele groase ... inca nu a trecut iarna ... oricum puterea ei scade in fiecare zi si noi ne umplem intradevar de energie =D>
daxia0022, utilizator
Neata, fetelor!
E o zi asa de frumoasa la Cluj......B-)Parca mai indeamna la speranta
Eu am azi sedinta, nu am niciun chef........:sorry:
Blaze......daca tin eu bine minte...sper s anu ma insel....cautai un post de jurist. Se va scoate un post de jurist la UMF. Au fost 5 juristi acolo si au mai ramas 2. Una e in concediu de maternitate, una si-a dat demisia, altul nu stiu ce a mai patit si acum sunt 2. Incearca si acolo. Multa bafta

In alta ordine de idei, saptamana asta imi iau procedura penala a lui Udroiu si ma apuc de procedura penala...#-o
Scarlet24, utilizator

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)