avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
nu m-am uitat in zodiacul chinezesc, ci in feng shui....se fac niste calcule (intr-adevar cu data nasterii) ce se numesc cei patru stalpi, si vezi pe decade, ani, luni cum evolueaza destinul (poate nu ma exprim bine) persoanei...
[ link extern ]

am revenit de la interviu ... a fost ok mai mult ca sigur ca voi fi printre cei chemati in runda finala ... insa citind articolul din link-ul de mai sus nu stiu daca e bine sa imi schimb jobul acum ... asa am senzatia ca ne coc astiao surpriza de proportii .... oricum eu incep sa studiez chestii legate de insolventa, executare silita, popriri si alte celea ... ca la mine dilema se va accentua ...

si inca una
[ link extern ]
astept pareri
Ultima modificare: Vineri, 4 Februarie 2011
daxia0022, utilizator
daxia0022 a scris:

[ link extern ]

am revenit de la interviu ... a fost ok mai mult ca sigur ca voi fi printre cei chemati in runda finala ... insa citind articolul din link-ul de mai sus nu stiu daca e bine sa imi schimb jobul acum ... asa am senzatia ca ne coc astiao surpriza de proportii .... oricum eu incep sa studiez chestii legate de insolventa, executare silita, popriri si alte celea ... ca la mine dilema se va accentua ...

si inca una
[ link extern ]
astept pareri

=============================================================
ocazia de a lua un job respectabil si bine platit nu e de neglijat, mai ales ca ai facut "impresie buna" la interviu si simti ca "i-ai convins"...succes, si sa alegi bine! Umberto Eco spune ca alegerea buna vine din instinct, dupa primul impuls, restul sunt alterate de ratiune...
cele doua articole sunt niste vesti minunate, doamne-ajuta!
Da, vestile par a fi " de bine"; sa speram ca intentiile se vor putea si materializa si nu vom ramane doar la stadiul de " proiect" asa cum ni s-a intamplat noua de atatea ori...
E, parca mi-a mai venit sufletul la loc!
Am fost si le medic; situatia pare sa fie sub control dar trebuie sa asteptam si rezultatul analizelor finale...sper sa fie bine!
Daxia, daca ai nevoie de ceva lamuriri in legatura cu insolventa - sunt aici!:D ( la ex silita si popriri ma pricep doar in materie "bugetaro-fiscala" :D, si nu cred ca asta te intereseaza).
O seara frumoasa!
sunteti niste adevarati prieteni ... va multumesc ... ziceai blaze de primul instinct, eu acum am ajuns sa ma intreb care e acela? ...

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)