avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
:luck: incearca sa-i explici....
cadrul ala de intalniri ocazionale nu e relevant, daca asisti cu ea la un program de gradi, o ora-doua, va fi tentata sa ii imite pe ceilalti copii, sa se amestece cu ei...
Buna fetelor!
Draga blacky, uneori e greu cu cei mici- cred ca uneori, pur si simplu nu vor sa priceapa anumite lucruri, care sunt in dezavantajul lor ( ca ce le e in avantaj, inteleg ei cu o viteza uimitoare :D ); rabdare sa avem, cat incape- uneori insa, din cauza problemelor de tot felul, ne pierdem rabdarea si capacitatea de a ne controla nervii...si atunci....
Saptamana viitoare Horia e la o instruire: stai sa ma vezi si pe mine cu bobocea - imi si imaginez diminetile intr-o dezordine si " stare de calm" de nedescris, mai ales ca asta mic al meu refuza sa invete sa se imbrace!
Aveti grija de voi!
Hehe la noi Maia nu mai accepta sa fie ajutata la imbracat decat cand considera ea ca e necesar ... si sa vezi ritm :D colectivitatea ii face foarte independenti ...
nurki a scris:

Buna fetelor!
Draga blacky, uneori e greu cu cei mici- cred ca uneori, pur si simplu nu vor sa priceapa anumite lucruri, care sunt in dezavantajul lor ( ca ce le e in avantaj, inteleg ei cu o viteza uimitoare :D ); rabdare sa avem, cat incape- uneori insa, din cauza problemelor de tot felul, ne pierdem rabdarea si capacitatea de a ne controla nervii...si atunci....
Saptamana viitoare Horia e la o instruire: stai sa ma vezi si pe mine cu bobocea - imi si imaginez diminetile intr-o dezordine si " stare de calm" de nedescris, mai ales ca asta mic al meu refuza sa invete sa se imbrace!
Aveti grija de voi!

============================================================
cati ani are " bobocea"?
Iulia ( cea mai mica la noi) are 9 ani, si ca sa putem iesi dimineata pe usa si sa ajungem la scoala o ajut si acuma cu imbracatul...:">

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)