avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
eu nu mai suport gandul sa ma intorc pe 7-800 lei la primarie.numai cand ma gandesc cat de munca...eu nu aveam timp sa ma duc la WC, dar apoi sa mai citesc altceva#-o.mi-e groaza.
Cred ca am inteles eu gresit. Tu te refereai la examen la INM.
Eu nu vreau la INM, vreau examen de magistratura. Nu as putea sta pe bursa de auditor de justitie si nici nu as mai rezista 2 ani in Bucuresti...Deci, eu numai magistratura vreau
blacky78 a scris:

pana in noiembrie, eu ma inscriu si la INM, asa am un termen limita mai scurt.nu mai ratez nicio sansa.
m-am suparat rau, imi pare rau si de Timi, dar trebuie sa se descurce si tati si buni fara mine.sa vada si ei ce inseamna sa nu apuci sa-ti bei cafeaua decat la pranz.X-(
apropo...mi-am comandat si cartile lui Udroiu...sunt modificate cu mica reforma ...pe CH BECK au reduceri si la comanda de peste 100 lei nu platesti nici taxe postale...in loc de 140 dau 115:P
Cand ai spus ca va fi examen in vara te refereai la INM sau pentru cei cu vechime?
Udroiu mi-a spus doar de INM.Chiar daca, prin reducere la absurd, as lua la INM dau si in toamna direct pe post, dar nu vreau sa mai ratez nicio sansa .imi vine sa mor ca nu m-am inscris pt ianuarie.
"Bursa netă lunară este în cuantum de 1.453 lei în primul an (oct.2009 – sept.2010), iar majorarea sa se va face în conformitate cu prevederile legale."

mori incet, dar sigur cu banii astia.acum ca stau acasa iau mai mult:((

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)