avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1019 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
blacky78 a scris:

corespondenta cu U.M.
"o sa mai public in martie o carte cu 1000 de teste grile penal si proc pen.

pe noile coduri pe finalul anului acesta sau inceputul anului viitor voi publica un cod de proc adnotat cu jurisprudenta nationala care isi pastraza actualitatea precu si cu jurisp staina relativa la institutiile noi introduse

de asemenea o sa scot un cod comentat , ca mod de aplicare a noul cpp, precum si un tratat de proc penala impreuna cu prof volonciu "

Pe penal ne-am scos....sa vedem cine publica pe civil
Dar oare va scoate la timp, inainte sa se anunte/organizeze examenul?X-(
blacky78 a scris:

corespondenta cu U.M.
"o sa mai public in martie o carte cu 1000 de teste grile penal si proc pen.

pe noile coduri pe finalul anului acesta sau inceputul anului viitor voi publica un cod de proc adnotat cu jurisprudenta nationala care isi pastraza actualitatea precu si cu jurisp staina relativa la institutiile noi introduse

de asemenea o sa scot un cod comentat , ca mod de aplicare a noul cpp, precum si un tratat de proc penala impreuna cu prof volonciu "

Pe penal ne-am scos....sa vedem cine publica pe civil
:O mai traieste volonciu???
ati vazut cat de multe locuri vacante sunt la procurori? cine vrea la procurori poate incepe fiesta :D
dar eu :belay:
rexone a scris:

ati vazut cat de multe locuri vacante sunt la procurori? cine vrea la procurori poate incepe fiesta :D

bailamoooooos ... da si la judecatori sunt destule ... numa minti luminate nu avem :stunned:
carmen_miron a scris:

rexone a scris:

bailamoooooos ... da si la judecatori sunt destule ... numa minti luminate nu avem :stunned:

ups... :P

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)