avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
s-au afisat locurire vacante
[ link extern ]
la judecatorii sunt vreo 150, iar la tribunale 96.
Avand in vedere ca in aprilie -mai este examen de promovare....vor fi in total 246 :O
rexone a scris:

deocamdata vreau sa termin realele acelea care au ambele coduri....dar, metoda este buna si voi incerca sa o aplic si in continuare

ai mai gasit vreo carte scrisa ca a lui Stoica...adica in comparatie?
nu am cautat...o sa ma uit luna asta sa vad ce a mai aparut la libraria CAB
m-am uitat pe hotararea CSM ref la calendarul pe 2011, publicata pe 16.12.2010
( la 14.12.2010 s-au incheiat inscrierile pentru INM ian 2011), in hotarare este prevazut INM august 2011, dar " cu portita", o formula de genul " CSM urmeaza a aproba organizarea ...", in timp ce referitor la concursul pe post " DRU apreciaza ca oportuna organizarea...in oct-nov 2011":innocent:...cu asta se pot suci oricand, si e o promotie INM care iese in mai 2011, daca aia sunt vreo 200, cam iau toate locurile ...
Ultima modificare: Miercuri, 2 Februarie 2011
blaze, utilizator
da, nu vor mai fi locuri daca: nu se pensioneaza nimeni, nu demisioneaza nimeni, nu avanseaza nimeni, si altele :D

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)