avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1084 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
felelor, nu va ramane justitia fara magistrati...daca nu se poate altfel, decat sa-i lasam pe altii, mai bine la INM...nu-mi place deloc ideea, si probabil voi fi prima care va renunta, dar am nevoie de o borna spre care sa ma tarasc...
noile coduri...stai intai sa le stiu pe alea vechi...:D
rexone a scris:

ba da! te incurajez: invata si noile coduri, repeta si limba straina, pregateste bine si mica reforma!!!:tooth:

A, pai si-ati uitat: fiti pe faza si cu rationamentu' ala analitic, logic si de care o mai fi + eseul!:D
Deci, e de munca nu gluma - cod vechi + cod nou+ lb straina+ eseu +" rationamente" +........?! =D>
Mai, daca o luam asa innebunim!
Ca urmare, o vom lua calm si calculat: pana una alta pe vechi, noul sa mai astepte , si poate, pe undeva, putem " intrezari" o intentie de INM ( da nici asta inca definitiva).
Pe cuvant, n-am de gand s-o iau pe aratura din cauza " ordinii, sigurantei si linistii" ce " ne strabate tara"..... :D
Ultima modificare: Marți, 1 Februarie 2011
ContSters179856, utilizator
rexone a scris:

salutare!
am vazut si eu ce ziceti de noile coduri...nu stiu de ce, dar vad ca toti v-ati hotarat ca vreti inm....:-/ (cred ca stiu, dar nu vreau 2 ani de studentie cu bursa X-()
Neata!
Rexone, eu una nu m-am razgandit, nu as mai sta nici moarta in Bucuresti 2 ani de zile. Am unde sta,a sta nu e problema, dar oricum, bursa de auditor e mica, mult mai mica decat salarul meu de bugetar la spital......si chiar nu merita. Nu vreau sa ajung muritoare de foame.....
Si inca ceva.....eu una chiar nu cred ca se va da din noile Coduri. Practca judiciara nu va fi pe ele. In aceste conditii ce spete sa dea? Chiar nu cred ca se va da din noile Coduri
rexone a scris:

ba da! te incurajez: invata si noile coduri, repeta si limba straina, pregateste bine si mica reforma!!!:tooth:
iti fac o galerie......cu majorete!
Ultima modificare: Miercuri, 2 Februarie 2011
ContSters185852, utilizator
Hai sa va "incurajez" si mai mult...
Intrebarea mea:"Sa inteleg ca nici examenul de la INM din august 2011 nu mai este cert?…"
Raspunsul lui CD:"Evident ca nu e cert. Concursul de anul acesta pentru INM tocmai se desfasoara in ian-febr 2011. Legea spune ca un astfel de concurs de admitere prin INM se desfasoara anual. Asa ca, daca nu se modifica legea in sensul de a se organiza concursuri de admitere ori de cate ori este nevoie, asa cum CSM a propus la sfarsitul anului trecut, nu se va putea organiza unul nou. Dar speram sa se modifice legea, totusi."

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)