avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
blaze a scris:

m-am uitat pe hotararea CSM ref la calendarul pe 2011, publicata pe 16.12.2010
( la 14.12.2010 s-au incheiat inscrierile pentru INM ian 2011), in hotarare este prevazut INM august 2011, dar " cu portita", o formula de genul " CSM urmeaza a aproba organizarea ...", in timp ce referitor la concursul pe post " DRU apreciaza ca oportuna organizarea...in oct-nov 2011":innocent:...cu asta se pot suci oricand, si e o promotie INM care iese in mai 2010, daca aia sunt vreo 200, cam iau toate locurile ...

da, dar va fi si examen de capacitate...asa ca mai raman cp 100 de locuri de la ei.Sunt locuri in sistem gramada, plus ca e nevoie de mai mult personal, dar asta e directiva de sus...fara prea multe cheltuieli cu personalul...X-(
no, atunci ma opresc din speculatii , ca descurajeaza...
sa revenim la "borna" noastra ( august/octombrie) si sa ne vedem de carte...
ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, spor la invatat fetelor, sa aveti o zi buna, si sa mearga bine! ( ce versatila sunt, mi-e rusine):">
blaze a scris:

ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, spor la invatat fetelor, sa aveti o zi buna, si sa mearga bine! ( ce versatila sunt, mi-e rusine):">
Blaze, tu inveti si noile coduri sau deocamdata te axezi pe cele actuale cu mica reforma?
corespondenta cu U.M.
"o sa mai public in martie o carte cu 1000 de teste grile penal si proc pen.

pe noile coduri pe finalul anului acesta sau inceputul anului viitor voi publica un cod de proc adnotat cu jurisprudenta nationala care isi pastraza actualitatea precu si cu jurisp staina relativa la institutiile noi introduse

de asemenea o sa scot un cod comentat , ca mod de aplicare a noul cpp, precum si un tratat de proc penala impreuna cu prof volonciu "

Pe penal ne-am scos....sa vedem cine publica pe civil
Scarlet24 a scris:

blaze a scris:

Blaze, tu inveti si noile coduri sau deocamdata te axezi pe cele actuale cu mica reforma?

==========================================================
numai dupa codurile vechi, ca nici pe alea nu le stiu cum trebuie , si vedem cum se mai sucesc mai incolo...facem un up-grade daca trebuie...

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)