avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
rexone a scris:

hai ca incepeti sa fiti pe drumul cel bun! vor fi locuri suficiente; va fi si examen cand va fi; trebuie numai sa fim pe faza, cu toate, si sa stim f.f.f.bine materia!
si nu mai faceti de acelea ca :strong:

am intele sefa ...
din culise!
"Va fi exam in vara. In aceeași modalitate ca si pana acum.
Codurile sigur nu intra anul asta in vigoare
."
=D>:yeah:
blacky78 a scris:

din culise!
."

===========================================================
fie-ti gura de aur!
da` sunt la locuri vacante....garla , maria-ta!
Doamne-ajuta!
blaze a scris:

blacky78 a scris:

din culise!
."

===========================================================
fie-ti gura de aur!
da` sunt la locuri vacante....garla , maria-ta!
Doamne-ajuta!

deci sa inteleg ca examenul nostru va fi in vara? eu am ajuns toma necredinciosu ... unde sunt vremurile cand eram plina de optimism? acu un an pe vremea asta incepeam sa cochetez cu ideea unui examen in magistratura cand mi-am calculat vechimea si mi-am dat seama ca indeplineam criteriile in toamna trecuta ... intre timp am ajuns tare sceptica :(
deci, eu l-am intrebat pe M.U. ce stie de examenul de la INM...in conditiile in care C.D. ati vazut ce rapuns a dat si el mi-a raspuns ce am postat.

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)