avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
ce faceti? eu incerc sa rezolv spete de-ale mele....tot sunt bune si astea
ma dau prin procedura penala si caut sa-i dezleg tainele....legate de speta ce trebuie s-o rezolv.....
ma uitam pe ril-uri....si ma zgarii cu unghiile pe ochi!!!!! ca daca aveam timp asta toamna si de ele....si de cedo....eram intrata acu':fight:
Eu " ma dau prin procedura civila" :D....tot cu spete de-ale mele.....; ma chinuie rau talentu' sa formulez o cerere de revizuire intr-o cauza, si observ ca treaba scartaie, dar cred ca o sa aplic principiul " da-i inainte cu tupeu"!
In rest, noi tot cu situatii de tot felul, raportari si verificari....ca asa-i sta bine unui functionar, nu?
Si ...pe final de saptamana avem doua programari la medic ( fiecare cu problemurile lui, evident :)) ) si am emotii mari....sper sa fie bine, Doamne-ajuta!
Aveti grija!:hugall:
Daca cineva avea vreo indoiala cu privire la noile coduri, iata raspunsul lui CD la intrebarea lui daxia:
"Regret daca v-a deranjat raspunsul meu. Dar se pare ca raspunsul il stiati: asadar, se va cere legislatia de la momentul anuntului. Acum, nu cred ca cineva va face acest anunt mai inainte de intrarea in vigoare a noilor coduri. Mai mult, de la 1 apr.2011 se poate sa avem o noua conducere a INM. Trebuie sa discutam impreuna aceste aspecte. Personal voi insista pe chestiunile din noile coduri, pentru motive evidente."

V-ati lamurit?X-(
blacky78 a scris:

Daca cineva avea vreo indoiala cu privire la noile coduri, iata raspunsul lui CD la intrebarea lui daxia:
"Regret daca v-a deranjat raspunsul meu. Dar se pare ca raspunsul il stiati: asadar, se va cere legislatia de la momentul anuntului. Acum, nu cred ca cineva va face acest anunt mai inainte de intrarea in vigoare a noilor coduri. Mai mult, de la 1 apr.2011 se poate sa avem o noua conducere a INM. Trebuie sa discutam impreuna aceste aspecte. Personal voi insista pe chestiunile din noile coduri, pentru motive evidente."

V-ati lamurit?X-(
In aceste conditii ce inveti, Blacky?:stunned:
nurki a scris:

Eu " ma dau prin procedura civila" :D....tot cu spete de-ale mele.....; ma chinuie rau talentu' sa formulez o cerere de revizuire intr-o cauza, si observ ca treaba scartaie, dar cred ca o sa aplic principiul " da-i inainte cu tupeu"!
In rest, noi tot cu situatii de tot felul, raportari si verificari....ca asa-i sta bine unui functionar, nu?
Si ...pe final de saptamana avem doua programari la medic ( fiecare cu problemurile lui, evident :)) ) si am emotii mari....sper sa fie bine, Doamne-ajuta!
Aveti grija!:hugall:

==============================================================
nurki, tinem pumnii! Doamne-ajuta!
cat despre treaba cu " noile coduri", daca ramane doar INM-august pe legea veche va fi o concurenta de n-a mai fost...

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)