avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
Blaze, tu dai numai la magistratura sau dai si la INM?
deci cartea lui udroiu de penal general si special e buna ... cu exemple si jurisprudenta ... dar eu cred ca nu e suficient ... probabil o combinatie udroiu + streteanu/mitracge respectiv udroiu+toader ar fi ideala ... cartea de procedura penala a lui udroiu nu o am dar o voi lua... mapa lui neagu + codul le-am folosit in toamna si m-am descurcat onorabil daca vpoi completa cu udroiu sper sa fie si mai bine ...
blaze a scris:

daxia, am vazut ce am gresit la intrebarea cu devalmasia, chiar era o capcana, incepea intrebarea cu " spre deosebire de..." , si era o singura deosebire...
de ce naiba nu citesc toata intrebarea?X-(( aici trebuia sa citesc si inceputul :D)

io m-am invatat minte ...
daxia0022 a scris:

deci cartea lui udroiu de penal general si special e buna ... cu exemple si jurisprudenta ... dar eu cred ca nu e suficient ... probabil o combinatie udroiu + streteanu/mitracge respectiv udroiu+toader ar fi ideala ... cartea de procedura penala a lui udroiu nu o am dar o voi lua... mapa lui neagu + codul le-am folosit in toamna si m-am descurcat onorabil daca vpoi completa cu udroiu sper sa fie si mai bine ...
La penal general am invatat Udroiu + Mitrache iar la penal special Toader + Mitrache
Daxia, mi-e rusine sa recunosc dar la penal si procedura penala teoria mi-a mers perfect in schimb practica judiciara am facut 2 din 5X-(:((. Aici stiu ca trebuie sa ma pun la punct
deci impreuna draga scarlet faceam de nota 20 .. eu am gresit impardonabil la teorie

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)