avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
Scarlet, am vazut la Orfeu ( langa M. Corvin) proc. pen. Udroiu, e vreo 60-70 lei...
blaze a scris:

Scarlet, am vazut la Orfeu ( langa M. Corvin) proc. pen. Udroiu, e vreo 60-70 lei...
Multumesc, Blaze, de acolo ma "aprovizionez" si eu cu carti;)
daxia, am vazut ce am gresit la intrebarea cu devalmasia, chiar era o capcana, incepea intrebarea cu " spre deosebire de..." , si era o singura deosebire...
de ce naiba nu citesc toata intrebarea?X-(( aici trebuia sa citesc si inceputul :D)
Scarlet , cum e Udroiu? daxia, parca si tu ai invatat dupa el...
eu am lucrat dupa Neagu ( stufos), iar la scoala am facut cu Mateut.
blaze a scris:

Scarlet , cum e Udroiu? daxia, parca si tu ai invatat dupa el...
eu am lucrat dupa Neagu ( stufos), iar la scoala am facut cu Mateut.
Mie una mi s-a parut extraordinar, cu foarte multe explicatii si mai ales, cu multe exemple de practia judiciara si recursuri in interesul legii. Chiar e super utila. Si e foarte sistematizata.Are si diferente intre infractiuni, char e forte utila, o recomand tuturor, mie una mi s-a parut mai buna decat Mitrache.
Procedura penala inca nu am inceput-o, trebuie sa o cumpar, dar sunt cnvinsa dupa cum i-am avzut stilul, ca va fi mai abordabil decat Neagu
Ultima modificare: Luni, 31 Ianuarie 2011
Scarlet24, utilizator

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)