avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
Bun gasit! :love1:
"La multi ani!".
Imi cer scuze,ca intru in aceasta sectiune,fara sa ne cunoastem,dar am fost impresionata de avatarele dvs.
Iubesc foarte mult animalele,am catelusi,citeva pasarele exotice....intr-un cuvint,iubesc necuvintatoarele.Le consider ( si sunt :innocent:cu siguranta),suflete curate,care te iubesc neconditionat.
Va multumesc ca mi-ati dat posibilitatea, sa vad atitea avatare extraordinar de frumoase si semnificative.
Cu stima si respect,
Silvana S.
La multi ani blacky, sanatate si sa ti se implineasca visele!
Silvanaa90, multumim pt apreciere!
O zi frumoasa, va doresc!
La multi ani blacky!!! multa, multa sanatate, multa multa putere si vointa de invatat! sa ti se implineasca toate dorintele! La multi ani!
blaze a scris:

Va multumesc tuturor pentru urari! Faptul ca v-ati amintit de mine ma onoreaza , iar gandurile voastre bune sunt un dar pe care-l primesc cu bucurie. Ne cunoastem doar virtual, si de aceea simt ca aprecierea voastra e cu atat mai importanta!
Multumesc , ma gandesc cu drag la voi!
LA MULTI ANI cu multe multe bucurii si sa iti implineasca Dumnezeu toate dorintele
Scuze de intarziere, dar eu nu am acces la net in week-end
blacky78 a scris:

blaze, la multi ani!cam tarziu, dar eu sunt disparuta de vineri...dupa cum v-am spus pe 31 ian fac 33 ani...si "sotul" meu(il pun in ghilimele ca nu l-am cumparat cu acte...ci la negru...fac si eu un pic de evaziune:P) mi-a organizat o petrecere surpriza de vineri pana sambata seara la o casa de vacanta...=D>
azi am fost la Tg. Mures cu treburi...si tot asa...
nu am mai pus mana pe laptop...
si ceea ce este mai important copilul meu doarme de 3 nopti la mama...mai plange ea dupa mine, dar...cica... cu o bucatica de ciocolata ii trece;)
Blacky, "LA MULTI ANI" cu multa multa sanatate si putere de invatat, si bineinteles....sa iti implinasca toate dorintele
Te pup si te imbratisez cu drag

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)