avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
La multi ani cu sanatate si implinirea tuturor dorintelor ! cu drag Carmen. :hugall:
La multi ani ! Am vazut azi rezultatele la INM.Mi se pare ca e foarte frustrant cand sunt subiecte usoare si atat de multi au peste 7.Va dati seama ce e in inima celor care au facut 7 sau peste 7 si au sperat ca vor intra?In plus eu cred ca e si o chestiune de noroc , de la 7 in sus toti au acelasi nivel de cunostinte.Ce ma preocupa e faptul ca daca aproape 2000 de oameni vor sa intre in magistratura , noi vom deveni cantitate neglijabila si cred ca fiind o asemenea oferta de recruti in octombrie o sa faca subiecte batjocoritor de grele ca sa nu ocupam locurile.Deja exameul din octombrie e ultimul si nimeni nu mai are chef de cei cu vechime.Voi ce credeti?
Va multumesc tuturor pentru urari! Faptul ca v-ati amintit de mine ma onoreaza , iar gandurile voastre bune sunt un dar pe care-l primesc cu bucurie. Ne cunoastem doar virtual, si de aceea simt ca aprecierea voastra e cu atat mai importanta!
Multumesc , ma gandesc cu drag la voi!
blaze, la multi ani!cam tarziu, dar eu sunt disparuta de vineri...dupa cum v-am spus pe 31 ian fac 33 ani...si "sotul" meu(il pun in ghilimele ca nu l-am cumparat cu acte...ci la negru...fac si eu un pic de evaziune:P) mi-a organizat o petrecere surpriza de vineri pana sambata seara la o casa de vacanta...=D>
azi am fost la Tg. Mures cu treburi...si tot asa...
nu am mai pus mana pe laptop...
si ceea ce este mai important copilul meu doarme de 3 nopti la mama...mai plange ea dupa mine, dar...cica... cu o bucatica de ciocolata ii trece;)
Multumesc, blacky...acum am condus ultimii musafiri...
Si daca tot s-a facut intre timp ziua ta, iti intorc urarile, iti doresc sanatate, bucurie, si " La multi ani!"
Ultima modificare: Luni, 31 Ianuarie 2011
blaze, utilizator

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)