La multi ani ! Am vazut azi rezultatele la INM.Mi se pare ca e foarte frustrant cand sunt subiecte usoare si atat de multi au peste 7.Va dati seama ce e in inima celor care au facut 7 sau peste 7 si au sperat ca vor intra?In plus eu cred ca e si o chestiune de noroc , de la 7 in sus toti au acelasi nivel de cunostinte.Ce ma preocupa e faptul ca daca aproape 2000 de oameni vor sa intre in magistratura , noi vom deveni cantitate neglijabila si cred ca fiind o asemenea oferta de recruti in octombrie o sa faca subiecte batjocoritor de grele ca sa nu ocupam locurile.Deja exameul din octombrie e ultimul si nimeni nu mai are chef de cei cu vechime.Voi ce credeti?
Va multumesc tuturor pentru urari! Faptul ca v-ati amintit de mine ma onoreaza , iar gandurile voastre bune sunt un dar pe care-l primesc cu bucurie. Ne cunoastem doar virtual, si de aceea simt ca aprecierea voastra e cu atat mai importanta!
Multumesc , ma gandesc cu drag la voi!
blaze, la multi ani!cam tarziu, dar eu sunt disparuta de vineri...dupa cum v-am spus pe 31 ian fac 33 ani...si "sotul" meu(il pun in ghilimele ca nu l-am cumparat cu acte...ci la negru...fac si eu un pic de evaziune:P) mi-a organizat o petrecere surpriza de vineri pana sambata seara la o casa de vacanta...=D>
azi am fost la Tg. Mures cu treburi...si tot asa...
nu am mai pus mana pe laptop...
si ceea ce este mai important copilul meu doarme de 3 nopti la mama...mai plange ea dupa mine, dar...cica... cu o bucatica de ciocolata ii trece;)
Multumesc, blacky...acum am condus ultimii musafiri...
Si daca tot s-a facut intre timp ziua ta, iti intorc urarile, iti doresc sanatate, bucurie, si " La multi ani!"