avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
am asteptat vacanta copiilor mai ceva ca pe aia de Craciun, si acum cea mare tuseste...stau si eu acasa vreo 2-3 zile, daca trece tusea ( si gerul) vrem sa iesim undeva la peisaje cu zapada...
blaze a scris:

buna dimineata si eu...multumesc inca o data pentru urari tuturor, iar tie blacky, iti mai trimit un " La multi ani!"...
fetelor, mi-a scapat ceva, sau gandesc si mai incet ca de obicei, de ce sa fie ultimul examen in nov?

sincer nici nu ma gandesc daca va fi ultimul ... eu trebuie sa iau acest examen anul acesta ... nu am alta varianta ... zicea azi dimineata la tv ca anul 2011 e anul oamenilor care vor sa isi depaseasca limitele, conditia, e anul celor care fac tot ce pot sa-si implini visul ... si eu alaturi de voi ma regasesc in aceasta categorie deci 2011 trebuie sa fie anul nostru =D>
daxia, stiu cum e sa tusesti pana faci febra musculara...:console:
de ce sa fie ultimul examen in noiembrie??? pt.ca vor sa scape de el, inclusiv cei care au intrat prin aceasta modalitate!!!:hm: daca nu ma credeti, intrati pe forumul de asta toamna, si....unii care nu au inca decretul de numire....afirma cu tarie "ca le convine":foottap: de ce???? aflati voi!
oricum, eu vreau sa intru anul asta pt. ca nu poti sa-ti omori nu stiu cati ani din viata pt.un examen....e o chestie simpla....
rexone a scris:

Scarlet, cu invatatul stau...bine....in weekend n-am facut nimic!=D> de azi ma apuc din nou de reale !
gofy, cum te simti? cand vine barza???

Braza trebuie sa vina in august dar bebe e temperamental, stau mai mult pe la baie decat in birou
august la inceput sau sfarsit ?... ar fi ceva sa incerci la INM =D> ...

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)