avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
Eu in martie am facut un punctaj mult mai mare ca acum, am fost si mai sigura si e ciudat dar si acum in noiembrie cat am fost in sala mi s-a parut usor si cand am iesit afara si m-am verificat imi venea sa#-o.........lua-le-ar......de capcane si bineinteles ca tot practica judiciara , aia ma omoara
Scarlet24 a scris:

blaze a scris:

Scarlet24 a scris:

Blaze, tu dai numai la magistratura sau dai si la INM?

==============================================================
cel mai bine mi s-ar potrivi direct pe post, dar stau cu ochii pe anunturile CSM, si daca-i rau si-i rau ma inscriu la INM...sper sa se lamureasca lucrurile suficient ca sa nu am regrete oricum as alege...
Scuze, dar ce inseamna penru tine "daca-i rau si-i rau"?

==============================================================

adica daca schimba regulamentul de concurs, daca se razgandesc si nu mai organizeaza, daca amana ...daca din anunturile CSM va razbate aceeasi incertitudine legata de concursul nostru, ca acum toti se poarta de parca ar fi cenusereasa sistemului, si dupa placinta asta ca n-au organizat pentru martie mai poate ghici unul ceva , si mai stau un an, sau ma orientez abia atunci catre INM...
in momentul asta INM e rezerva, e planul B, dar vreau sa tin seama de posibilitatea asta...
Ultima modificare: Luni, 31 Ianuarie 2011
blaze, utilizator
no, apoi daca se da dupa codurile noi sa te tii cu practica...
nu imi place de loc ideea cu INM, probabil nu se va ajunge acolo, dar in dec mi-a parut rau ca nu m-am inscris...acuma nu-mi mai pare, am inteles ca au fost medii mari, nu m-am uitat pe site ( inca), dar pe mine ma sperie testele cu subiecte usoare, eu cad in capcane si ceilalti iau note mari...
am sentimentul ( periculos de orgolios) ca la niste subiecte mai grele faceam treaba mai buna...
blaze a scris:

no, apoi daca se da dupa codurile noi sa te tii cu practica...
nu imi place de loc ideea cu INM, probabil nu se va ajunge acolo, dar in dec mi-a parut rau ca nu m-am inscris...acuma nu-mi mai pare, am inteles ca au fost medii mari, nu m-am uitat pe site ( inca), dar pe mine ma sperie testele cu subiecte usoare, eu cad in capcane si ceilalti iau note mari...
am sentimentul ( periculos de orgolios) ca la niste subiecte mai grele faceam treaba mai buna...

Exact asa patesc si eu, cad usor in capcane. Eu am pica cand am dat prima oara la fcultate de vaca.....din cauza neatentiei. Era un subiect are cu valoare de un punct care zicea: Alegeti raspunsurile care nu sunt incorecte. Bineinteles ca nu l-am azut pe "nu" si le-am ales pe cele incorecte.
In alta ordine de idei, era clar ca vor fi mai usoare subiectele dupa ce s-a intamplat la examenul din august si pentru mie e mai enervant sa pic cu medie peste 7 decat sa pic cu 6 si ceva.
Eu as cam prefera examenul la magistratura. Si nici nu cred ca m-as mai obisnui intr-un oras ca Bucuresti si , in plus, niic cu bursa de auditor de justitieX-(
Alegeti raspunsurile care nu sunt incorecte. Bineinteles ca nu l-am azut pe "nu" si le-am ales pe cele incorecte.

================================================================
si nu e frumos? dupa aceea poti sa-ti smulgi parul din cap...
cat despre note, cred ca e frumos sa pici cu nota mare, esti asa , un fel de martir,
n-ai nici un beneficiu, dar ai orgoliul nestirbit...
poti si asa sa-ti smulgi parul din cap...

...fara suparare, fetelor, incerc s-o dau si eu pe gluma, ca simt ca iar incep sa ma pedepsesc...

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)