Scuze, dar ce inseamna penru tine "daca-i rau si-i rau"?
blaze a scris:
Scarlet24 a scris:
Blaze, tu dai numai la magistratura sau dai si la INM?
==============================================================
cel mai bine mi s-ar potrivi direct pe post, dar stau cu ochii pe anunturile CSM, si daca-i rau si-i rau ma inscriu la INM...sper sa se lamureasca lucrurile suficient ca sa nu am regrete oricum as alege...
Exact asa patesc si eu, cad usor in capcane. Eu am pica cand am dat prima oara la fcultate de vaca.....din cauza neatentiei. Era un subiect are cu valoare de un punct care zicea: Alegeti raspunsurile care nu sunt incorecte. Bineinteles ca nu l-am azut pe "nu" si le-am ales pe cele incorecte.
no, apoi daca se da dupa codurile noi sa te tii cu practica...
nu imi place de loc ideea cu INM, probabil nu se va ajunge acolo, dar in dec mi-a parut rau ca nu m-am inscris...acuma nu-mi mai pare, am inteles ca au fost medii mari, nu m-am uitat pe site ( inca), dar pe mine ma sperie testele cu subiecte usoare, eu cad in capcane si ceilalti iau note mari...
am sentimentul ( periculos de orgolios) ca la niste subiecte mai grele faceam treaba mai buna...
Alegeti raspunsurile care nu sunt incorecte. Bineinteles ca nu l-am azut pe "nu" si le-am ales pe cele incorecte.