avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
Buna fetelor!
Blaze, daca retin bine informatia, maine e ziua ta, asa ca " La multi ani!", sanatate si tot ce-ti doresti.
Daxiuta draga, sa te faci bine!
Eu nu dau semne " concrete" de raceala, in schimb azi ...am dormit toata ziua!( e clar, ceva nu-i cum trebe, mie mi se intampla asa ceva o data la cativa ani :D ).
Am vrut sa am program administrativ, n-am putut, am vrut sa citesc, n-am putut, am vrut sa merg la patinoar, n-am putut...........
In schimb, cred ca pot sa ma duc sa ma culc mai departe!:D
V-am pupat!
multumesc , nurki...
daxia , raspunsurile tale sunt corecte, ( intrebarile sunt din cartea de grile a lui Voineag, nr. 10 si 21 de la cap. de civil ), dar uite la ce capcane m-am gandit:
I. de ce nu e bun si c), la pag 62, Boroi civil general spune la devalmasie "...deci dreptul de proprietate nu este divizat si, cu atat mai mult, nici lucrul sau lucrurile nu sunt fractionate"-deci pot fi si lucruri determinate, sau ce nu inteleg eu?
II. aici ziceam ca e bun si b), dar "prin determinarea legii" e din doctrina, nu din cod...
si uite-asa , trosnesc intrebarile simple...:D
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Ianuarie 2011
blaze, utilizator
blaze a scris:

blacky, eu sunt pe 30 ianuarie...
La multi, multi ani! multa, multa sanatate, si implinirea tuturor dorintelor!!! Urmatoarea urare sa o fac unei d-ne coleg, magistrat!!! si in rest, tot ce va doriti! si sa ne vedem, la naiba, la niste cursuri de perfectionare....sau in concediu....sau, oricum, colege!!!:D (eu mi-am pus in cap sa devin magistrat, si sunt de o incapatanare feroce!:D)
La multi ani, blaze ... cu multa, multa sanatate si armonie cu tine si cu tot ce te inconjoara!
Fie ca visele sa devina realitate!:kissing:

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)