avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
Doua intrebari care par simple, dar eu am gasit sau mi-am imaginat capcane, vedeti si voi...

I.Spre deosebire de coproprietate, in cazul proprietatii in devalmasie:
a) izvorul devalmasiei il poate constitui numai conventia dintre parti;
b) titularii dreptului nu au cunoscuta cota parte ce ar reveni fiecaruia din drept;
c) obiectul acesteia poate consta in lucruri determinate.

II. Potrivit Codului civil roman, bunurile pot fi imobile:
a) prin natura lor;
b) prin determinarea legii;
c) prin obiectul la care se aplica.
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Ianuarie 2011
blaze, utilizator
blaze a scris:

Doua intrebari care par simple, dar eu am gasit sau mi-am imaginat capcane, vedeti si voi...

I.Spre deosebire de coproprietate, in cazul proprietatii in devalmasie:
a) izvorul devalmasiei il poate constitui numai conventia dintre parti;
b) titularii dreptului nu au cunoscuta cota parte ce ar reveni fiecaruia din drept;
c) obiectul acesteia poate consta in lucruri determinate.

II. Potrivit Codului civil roman, bunurile pot fi imobile:
a) prin natura lor;
b) prin determinarea legii;
c) prin obiectul la care se aplica.

1b
2ac ...
sunt racita cobza ... acu am vazut rezultatele la INM, era de asteptat subiectele au fost normale pt nivelul acesta ...
salutare! ce faceti azi? banuiesc ca treburi administrative....spor si la acestea!=D>
rexone a scris:

salutare! ce faceti azi? banuiesc ca treburi administrative....spor si la acestea!=D>

stau bolesc si tusesc din toti rarunchii :( era tare bine daca puteam face treburi gospodaresti ...
La Resita a iesit soarele!Parca mi se schimba dispozitia sumbra!Am facut treburi minore gospodaresti si azi voi avea prima zi de relaxare si rasfat dupa luni de zile!Va pup pe toti!Insanatosire grabnica Daxia!:D

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)