avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
blaze a scris:

pe la Cluj e jale cu job-urile...apare cate un jurist din haste-n paste, o caruta de candidati, si nici o pila sa puna o vorba buna...am fost si eu la 3 interviuri serioase intr-un an...la unul n-aveam experienta in achizitii publice, la altul am tinut interviul cu patronii olandezi in lb engleza ( eram transpirata cand am iesit), si la al treilea eram "exact ce avem nevoie" , dar nu m-au mai sunat in veci...

cunosc senzatia ... chestia e ca la mine acum e posibil sa existe si acea conjunctura favorabila de care vorbeai tu ... sa fim seriosi fara o recomandare nu poti ... acu om vedea ...
blaze a scris:

nurki a scris:

blaze, pe la noi, azi dimineata, era ceva mai cald :D - doar - 18 grade!
daxia, succes!

================================================================
aurora borela se vede?

=D>

Da, referitor la posturile de juristi, asa e.....din ce in ce mai greu gasesti un post care sa merite intr-adevar efortul .....; asa gandesc si eu: daca ai ceva bun in mana e pacat sa-i dai drumu'; nu se stie niciodata.....iar magistratura e o necunoscuta din ce in ce mai mare..... nu stii cand, nu stii daca, nu stii din ce sa inveti...
Da nu-i bai, presupun si sper ca, in cel mai scurt timp posibil, ne vom "replia " si pe tema asta, ca nu ne lasam!
categoric la magistratura nu renunt nici in eventualitatea in care prind jobul ... orice va fi e o experienta in plus ...
daxia vei avea jobul pt.ca e in firea ta sa fii o castigatoare! va fi bine!
pe aici a inceput sa se mai incalzeasca....azi va fi vreme de plaja: 0 grade:D
m-am dat prin cartea mea de feng shui :D incep sa-si mai revina lucrurile....
rexone a scris:

daxia vei avea jobul pt.ca e in firea ta sa fii o castigatoare! va fi bine!
pe aici a inceput sa se mai incalzeasca....azi va fi vreme de plaja: 0 grade:D
m-am dat prin cartea mea de feng shui :D incep sa-si mai revina lucrurile....

asa zic si eu ... iar daca nu va fi inseamna ca asa trebuie sa fie ...
m-ai facut curioasa cu anul iepurelui ... ce zice ... eu is nascuta in '79, parca is oaie sau capra :">

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)