avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
daxia, ce noutati ai aflat aseara?
toata lumea munceste....
o sa iau cartea de feng shui, pt.ca s-a schimbat anul, si sa vedem ce zice 2011...:D
asta inseamna ca nu am chef de civil...:acute:
rexone a scris:

daxia, ce noutati ai aflat aseara?

mai numa lucruri bune ... asa ca ma duc decisa sa iau jobul ... sper sa fie bine ... tineti-mi pumnii doamnelor azi la 14.30
blaze, bobocea are aproape 5 ani...
daxia, la gradi si asta baga viteza, da' acasa, nu vrea si pace!
rexone, nici io n-am chef...nici de civil, nici de penal, nici de munca....nici de....
as avea chef sa ma plimb, da amu' nu se poate...:D
V-am pupat!
PS Daxiuta, suntem cu gandul la tine!
Ultima modificare: Vineri, 4 Februarie 2011
ContSters179856, utilizator
nurki a scris:

blaze, bobobea are aproape 5 ani...
daxia, la gradi si asta baga viteza, da' acasa, nu vrea si pace!
rexone, nici io n-am chef...nici de civil, nici de penal, nici de munca....nici de....
as avea chef sa ma plimb, da amu' nu se poate...:D
V-am pupat!
PS Daxiuta, suntem cu gandul la tine!

=============================================================
cate grade s-au mai facut pe la voi?

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)