avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
primul instinct:))...asta e valabil in principal pentru varsatori:D
eu sunt acuzata mereu de Cristi ca actionez la primul instinct...dar, de fiecare data mie mi-a iesit bine....cand "gandesc" ca el, analizand, comparand ...nu imi iese nimic.
dar, intotdeauana faci ce este mai bine pentru tine....daca tu nu esti fericita, nu vor fi nici cei din jurul tau.
asta este parea mea.
daca nu incepeam odiseea magistratura nu aveam nici o clipa de ezitare ... sa fiu sincera exista sanse sa nu fiu aleasa in final pt job pt ca nu e sigur nimik pana nu semnezi ... dar problema tot va ramane ... am ajuns sa filozofez deja ... ce m-ar face fericita blacky cu adevarat ar fi sa iau examenul asta nenorocit ... nimik altceva
cunosc sentimentul....de cand m-am hotarat sa dau acest examen, parca nu mai sunt eu...am devenit dependenta de carti...si nu mai ma intereaseaza nimic...decat sa iau acest examen#-o:((X-(
daxia, executari silite, insolventa, comercial, si orice altceva, sunt aici! pe contestatii la executare silita in materia bugetara....e ok, sunt aici! domeniile mele de expertiza sunt civil, comercial, financiar-fiscal, dreptul muncii....si bineinteles, proc.civila :D nu-ti face griji! te ajutam toti! ia-ti jobul si va fi ok cand ai mai multi bani in buzunar!:P
lasa-i in ma-sa pe astia cu articolele lor! vor sa spuna ca vor organiza examene la inm "ori de cate ori va fi nevoie anual" nu direct pe post!
stiti ce mi-a zis ieri un judecator? (fost judecator) citez: "la inm le spala creierele!" "nu invata sa conduca sedinta de judecata, nu invata tehnica de redactare, nu invata nimic, ca nu au formatori!"
daxia, un interviu de-asta de destabilizeaza putin, dupa ce iti faci niste planuri ( de magistratura) ca sa scapi de un job nesatisfacator , inveti de te rupi, vine o momeala de-asta cu un job bun, bani buni, si sigur ca e o cale, nu numai mai usoara, dar si mai scurta, si mai certa decat admiterea in magistratura , care vedem cum e, nu stim cand, nu stim din ce , nu stim daca...asa ca treaba cu job-ul nu e de neglijat, daca poti ia-l, si daca se da examen te prezinti, iti place postul si orasul -accepti, nu-ti place, e prea departe, ramai cu o slujba buna si cu restul avantajelor...dar asta e deja rationament, si mie chiar mi-a placut ce a spus Eco despre alegerea buna si instincte...ce vreau sa spun este ca aici doar instinctele tale ( de femeie desteapta, mama si sotie) trebuie consultate, noi ceilalti ne dam cu presupusul...
nurki, ma bucur ca lucrurile se asaza bine cu sanatatea, iti tin pumnii sa ispravesti cu bine cu episodul asta ...si mi-am facut un tic verbal: Doamne-ajuta!
blaky, e foarte adevarat, un o fericit sau nefericit raspandeste aceasta stare in jur...simt acut dorinta de a ajunge " acolo", frustrare pentru ca e asa incert, iar cu cele doua articole mi-am hranit putin sperantele...
rexone, tu ne aduci cu picioarele pe pamant, dar de data asta, fi blanda cu noi, spune ca crezi si tu ca poate inseamna ceva de bine partea aia cu " guvernul a mandatat CSM sa faca si sa dreaga"...
fetelor , se simte tare cum cersesc un pic de iluzie?

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)