avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
buna dimineata!!!! ce v-a adus mosul???? sau ce sa va aduca???:D
sambata si duminica n-am avut (partial) curent.....plus administrare....
am citit o parte din c.proc.civ. si am verificat toate modificarile, ca eu lucrez cu ele si sa nu ma fac de .....nu e chiar atat de mult si de complicat....veti vedea; nu va speriati!
am citit/rasfoit si c.p. , am ajuns pe la 255, si n-am gasit modificari pana aici; mai am c.p.p de vazut....in pauzele de relaxare :D
si sa ma intorc la programul meu, sa termin civ.gen.!!!
ce faceti voi??/
si eu incerc sa gat civilul dar m-am impotmolit ... sunt foare obosita, am avut mult de lucru in wk si acum chiar ma resimt ...
fa ceva ce-ti place din materie; eu asa am facut sambata; daca am vazut ca nu merge civ., am trecut pe c.p.civ....e ceva, decat sa ma uit ca .....la poarta noua!:D
sunt la servici... am numai civil pparte generala si grile ... vrei grile?
eu azi am vrut sa ma apuc de peneal gen...dar nu m-a lasat Mos Nicolae:D...si am zis EU...in zi de sarbatoare nici tractoarele nu muncesc...
....acum ma uit la desene animate si desenez....masinuteX-(
dupa care fac plimbarea prin oras sa vada si Timi oraselul copiilor, imi cumpar cadou de Mos Nicolae un storcator de fructe si de maine zic ca ma apuc de invatat....ca acum a venit si buni acasa=D>

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)