avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
complicitatea mediata poate fi comisa prin intermediul unui instigator sau alt complice
daxia0022 a scris:

complicitatea mediata poate fi comisa prin intermediul unui instigator sau alt complice

Am stat si am comparat instigarea mediata si complicitatea mediata si cred ca ai dreptate. Nu e vorba de o comunicare a hotararii infr urmata de colaborare cum credeam ci mai degraba de un ajutor. M-a indus in eroare termenul determinare si nu am fost atent la substratul intrebarii.
Nu vreau sa ma scuz dar asta e marea mea problema si a fost si la examen: ATENTIA firar sa fie ea de atentie. X-(
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Decembrie 2010
wolfman, utilizator
Vad ca incep dezbaterile...e pozitiv...eu inca nu reusesc sa ma mobilizez, desi incepusem cu avant, chiar inainte de a se da rezultatele ( ca le stiam). Azi am facut cu fetele prajiturele pentru Mos Nicolae, si mi-a placut...vor sa le puna in geam, cu un pahar cu lapte, sa-l ademeneasca...
In dezbatere nu ma amestec, ca nu sunt in stare...inca...
Va doresc sa va aduca Mosul bucurie, sanatate, si toate cele bune! Bucurati-va alaturi de cei dragi!
draga blaze si eu am facut prajitura si mancare si am spalat la vase de m-am saturat ... sunt franta dar e oboseala aceea fizica care dimineata nu mai e spre deosebire de oboseala psihica pe care si eu inca incerc sa o depasesc ...
Buna dimineata!
Ieri n-am mai reusit sub nici o forma sa ma " conectez" la voi, motiv pentru care, " tot dadeam tarcoale, da nu puteam deloc intra-n ograda".:D
Pe-aici a nins, a poluat, a plouat, a nins.......
Vad c-ati facut prajiturele.... se simte mirosul pana aici.....:)

S-aveti o duminica placuta!

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)